Boerencamping La ferme de Martine in Montestruc-sur-Gers
Boerderijcamping in het departement Gers, Frankrijk

Martine van der Heide is erg trots dat zij eigenaresse is van deze prachtige Boerencamping La ferme de Martine in Montestruc-sur-Gers, een boerderijcamping in het departement Gers, Frankrijk. Sinds het jaar 2010 heeft Martine de boerenhoeve in bezit en is ze gestart met de kleine boerencamping, en de verhuur van een 3 tal gites. Het departement Gers is nog een heel rustig gebied, dus iedereen die van rust en natuur houdt zou moeten komen kamperen bij Martine op Boerencamping La ferme de Martine in Montestruc-sur-Gers, een boerderijcamping in Gers, Frankrijk.

La ferme de Martine in Frankrijk

Aangezien Martine alle gasten rust wil geven zijn op Boerencamping La ferme de Martine in Montestruc-sur-Gers meestal niet alle vijf plaatsen bezet. Dit geeft de kampeerder dan weer de mogelijkheid om zelf een plekje uit te zoeken. Een plekje vol in de zon, of juist een schaduwplekje, u kiest zelf maar. Houdt er echter wel rekening mee dat er géén electra-aansluiting mogelijk is. De sanitaire voorzieningen zijn aanwezig, maar nog niet erg modern (er is wel een normaal toilet). Ook is er een volleybalveld op de camping waar u zich met diverse spellen kunt vermaken.

La ferme de Martine in Frankrijk

 

Voor ander vertier, zoals tennissen, kunnen gasten gratis gebruik maken van de tennisbaan in het dorp. Ook in de buurt is een golfterrein. Op het terrein van Boerencamping La ferme de Martine in Montestruc-sur-Gers is tevens een klein zembad aanwezig. De gasten mogen gratis gebruik maken van de buitenkeuken. Het doel van Martine is om u en heerlijke en ontspannen vakantie te kunnen bieden, waardoor ook zij geniet van uw aanwezigheid.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping Frankrijk?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping La ferme de Martine in Montestruc-sur-Gers.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina