Boerencamping ’t Hof van Autriche in Westdorpe
Minicamping in de provincie Zeeland

Als u wilt kamperen op een historisch Zeeuwsvlaams boerenerf dan bent u op Boerencamping ’t Hof van Autriche in Westdorpe, een minicamping in de provincie Zeeland op de juiste plek. Rust, ruimte, natuur, dieren en de nostalgische sfeer van de eeuwenoude monumentale boerenhoeve kenmerken een verblijf op ’t Hof van Autriche. U verblijft op ruime kampeerplaatsen omgeven door houtsingels. De moderne sanitaire voorzieningen (gedeeltelijk nog in ontwikkeling) zijn gesitueerd in een kenmerkende Zeeuwsvlaamse houten boerenschuur. Alle kampeerplaatsen op Boerencamping ’t Hof van Autriche in Westdorpe, een minicamping in de provincie Zeeland, zijn voorzien van een 16 ampère elektra-aansluiting.

boerencamping hof van Autriche in Zeeland


Het actieve boerenbedrijf, daar waar boerencamping ’t Hof van Autriche in Westdorpe is gevestigd, bestaat uit een schapenfokkerij met bijzondere schapenrassen en een kleinschalige paardenhouderij. Er zijn stallen en paddocks beschikbaar voor ruiters/koetsiers die niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun paard(en) overnachtingsmogelijkheden zoeken. Op ca. 200 meter van de minicamping is een landwinkel met ruim assortiment aan streekproducten en een boerderijrestaurant gelegen. Uw dagelijks verse broodjes kunnen via de landwinkel worden besteld.

Boerencamping Hof van Autriche in westdorpe, zeeland


Voor natuurliefhebbers is er direct aangrenzend aan boerencamping ’t Hof van Autriche in Westdorpe het recent aangelegde kreken-natuurgebied Westdorpe-Passluis. Op loopafstand ligt bovendien natuurgebied Canisvliet. Liefhebbers van steden kunnen hun hart ophalen in nabijgelegen plaatsen als Hulst, Gent of Brugge. Voor kinderen zijn er op de boerderij een speeltoestel, een klimboom en een Shetlandpony. Op 2 km afstand is een zwembad en op 8 km ligt het Provinciaal Domein Puyenbroeck waar talloze activiteiten voor kinderen zijn.


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Klik dat HIER voor een bezoek aan de website van boerencamping ’t Hof van Autriche

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina