Boerencamping Hoeve Ons Lust in Julianadorp aan Zee
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

De familie Komen is de eigenaar van Boerencamping Hoeve Ons Lust in Julianadorp aan Zee, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland. Julianadorp aan Zee is gelegen in de kop van Noord-Holland, vlak boven Julianadorp. Hier kunt u genieten van rust en ruimte. De camping ligt tegen de duinen aan, vanwaaruit u een schitterde blik heeft over de (bollen)velden. Het boerenbedrijf is nog zeer actief en is, hoe kan het ook anders, een bloembollenkwekerij. U kunt als u logeert op boerencamping Hoeve Ons Lust in Julianadorp aan Zee, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, ervaren hoe het boerenleven echt is.

Boerencamping Hoeve Ons Lust in Julianadorp, boerderijcamping in Noord-Holland.

Boerencamping Hoeve Ons Lust in Julianadorp aan Zee biedt u de keuze uit 20 kampeerplaatsen, die natuurlijk allemaal zijn voorzien van een 6 amp. stroomaansluiting. Het kampeerterrein is erg rustig en veilig, mede omdat de auto's op het erf geparkeerd moeten worden. Er zijn uitstekende en ruim voldoende sanitaire voorzieningen die altijd goed onderhouden worden. U kunt heel actief uw vakantie hoeden, want zelf een kanotocht behoort tot de mogelijkheden. Iets minder actief, maar zeer ontspannen, is het vissen vanaf de steiger. Maar altijd leuk is natuurlijk het Noordzee strand. U kunt zich hier dagen vermaken!

Boerderijcamping Hoeve Ons Lust in Noord-Holland, Minicamping in Julianadorp aan zee


In de omgeving van Boerencamping Hoeve Ons Lust in Julianadorp aan Zee is natuurlijk voldoende te beleven. Op de fiets naar Julianadorp of Den Helder met de marine haven. Maak eens een oversteek naar het mooie Texel. Daar treft u vele strandtenten aan, net zoals bij Juliadorp natuurlijk. Het mooie dorp Schagen is onder andere bekend van de Westfriese Markt, net zoals Alkmaar natuurlijk beroemd is geworden van de Kaasmarkt die in de zomermaanden gehouden wordt. Het is een toeristische attractie die u toch mee moet maken.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan HIER de website van boerencamping Hoeve Ons Lust in Julianadorp aan Zee.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina