Boerencamping Hoeve Montigny in Giethoorn
Minicamping in de provincie Overijssel

De eigenaren van Boerencamping Hoeve Montigny in Giethoorn, een minicamping in de provincie Overijssel willen u graag verwelkomen op hun mooie en veelzijdige bedrijfdat gelegen is in de Kop van Overijssel in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Naast de veehouderij heet men dus de boerencamping, 2 luxe groepsaccommodaties, B&B en appartementenverhuur. Heel bijzonder is, dat u op de boerderij het echte boerenleven kunt ervaren door de koeien te melken en te voeren. Of misschien wordt er een kalfje geboren, wat u daarna zelf melk kunt geven! Op Boerencamping Hoeve Montigny in Giethoorn, een minicamping in de provincie Overijssel kunt u het echte boerenleven ervaren.

Minicamping Hoeve Montigny in Giethoor

 

 

Er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig op Boerencamping Montigny in Giethoorn. Allereerst zijn er 35 ruime kampeerplaatsen die liggen op een mooie grasmat en worden omringd door beschutte beplanting. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig en ook een tafeltennistafel en , voor de grotere mensen, een Jeu de Boulesbaan. Tevens vindt u hier alle noodzakelijke voorzieningen zoals: prima sanitaire voorzieningen, warm water, een wasserette en een afgesloten fietsenstalling met een laadpunt. Honden zijn toegestaan maar dan wel aangelijnd. Tevens is er voor de gasten van deze minicamping wifi aanwezig. Voor campers zijn er verharde plaatsen en diverse voorzieningen.


Boerencamping Hoeve Montigny in Giethoorn

Boerencamping Hoeve Montigny in Giethoorn is een perfecte uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten. Er zijn diverse gratis routes door Giethoorn en omgeving. U kunt op deze minicamping ook een fluisterboot huren. Natuurlijk is het ook een walhalla voor de sportvisser, vóór de boerderij lekker je hengel uitgooien. Heel leuk om te doen is een spelletje Boerengolf. Een hilarisch spel waar u een redelijke tijd zoet mee bent en dat kan allemaal op deze minicamping. Mocht u boodschappen willen doen kijk dan eerst in de boerderijwinkel met de streekproducten. Een echte aanrader om te bezoeken is de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Boerencamping Hoeve Montigny in Giethoorn

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina