Mini-camping Hoeve Bouwlust in Maasland
Een boerencamping in de provincie Zuid Holland

De familie De Vette van mini-camping Hoeve Bouwlust in Maasland, een boerencamping in de provincie Zuid Holland heet u graag van harte welkom op hun multi functionele bedrijf. Naast kamperen kunt u hier hier boerenfeesten organiseren, boerengolf spelen, kaarsen maken etc. etc. De camping is gelegen in het Midden-Delfland gebied en gesitueerd in de nabijheid van de pittoreske dorpjes Maasland en Schipluiden. Midden-Delfland is ruim 6600 ha groot. Een open poldergebied, groene long in het hart van de randstad.Op mini-camping Hoeve Bouwlust in Maasland, een boerencamping in de provincie Zuid Holland, kunt u terecht voor vele activiteiten.

Minicamping Hoeve Bouwlust in Maasland, provincie Zuid Holland

 

Midden Delfland is een afwisselend polderlandschap gelegen tussen de grote steden Delft, Den Haag en Rotterdam. Een prachtige omgeving om een dag door te brengen . U kunt dit doen op verschillende manieren. Ontdek het mooie gebied met behulp van bijv.: step, boot, tandem, te voet of de Jan Plezier. Sinds september 2006 heeft menj een mooie ruimte welke gebruikt wordt voor ontvangst van groepen. Na een rondje boerengolf of steppen zet men u bijv. een boerenlunch, boerenthee of één van de vele buffetten klaar. Alle activiteiten kunt u apart boeken of onderling met elkaar combineren. Voor een rustig verblijf in een prachtige omgeving kunt u dus terecht op mini-camping Hoeve Bouwlust in Maasland!

Mini-camping Hoeve Bouwlust is voorzien van modern en goed onderhouden sanitair met voldoende was- en douchegelegenheden voor de 40 ruime toerplekken. Boerderij Camping Bouwlust biedt u een rustig verblijf. Kom langs en ervaar het boerencamping gevoel! Het sanitait is ruim opgezet: 5 toiletten, 5 douches, 5 wasgelegenheden en 4 afwasgelegenheden. Alles inclusief warm water, afvalbakjes en toiletpapier. Een speelplaats met diverse veilige speeltoestellen voor de kleintjes. Auto's alleen op het terrein bij het brengen en halen van de caravan.

mini camping Hoeve Bouwlust in Maasland, provincie Zuid Holland


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Zuid Holland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Hoeve Bouwlust in Maasland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina