Boerencamping Groene Hart Camping in De Hoef
Minicamping in de provincie Utrecht

John en Tineke de Jong zijn de eigenaren van Boerencamping Groene Hart Camping in De Hoef, een minicamping in de provincie Utrecht. De camping heeft ruime plaatsen voor u beschikbaar allen met een 6 ampere stroomaansluiting. Op twee verschillende plaatsen op de camping zijn sanitaire voorzieningen gebouwd. Naast de camping beschikt men ook over zogenaamde Hooiberghutten. Laat u eens verrassen en reserveer zo’n Hooiberghut eens. Dan weet u ook ineens wat boerencamping Groene Hart Camping in De Hoef, een minicamping in de provincie Utrecht, u te bieden heeft.

Boerencamping Groene Hart Camping in De Hoef, Utrecht

 

Boerencamping Groene Hart Camping in De Hoef is gelegen in een zeer waterrijk gebied. Met een geweldige natuurschoon. Hier merkt u er niets van dat u dicht bij Amsterdam verblijft, hier is rust en ruimte, dé plek om weer nieuwe energie op te doen. U kunt vanuit de camping heerlijke fietstochten maken, er zijn oa. fietsknooppunten voor de deur. Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig waar u eventueel uw elektrische fiets ook kunt opladen.

minicamping Groene Hart Camping in De Hoef, boerencamping in Utrecht

Bent u een visliefhebber? Dan bent u ook op boerencamping Groene Hart Camping op de juiste plaats. De camping ligt namelijk  aan de Kromme Mijdrecht, waar u heerlijk uw hengel kunt uitgooien. Maar als u actief wilt zijn huur dan eens een kano of de motorboot van de eigenaren. Mocht u toch behoefte hebben om steden te bezoeken, dan zijn Amsterdam en Utrecht binnen een hallf uur goed bereikbaar.

Wilt u meer mogelijkheden willen weten over minicamping Groene Hart Camping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Groene Hart Camping in De Hoef.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina