Boerencamping Groen in Oudemirdum
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Boerencamping Groen in Oudemirdum, een boerderijcamping in de provincie Friesland, maakt deel uit van Kampeerboerderij Groen. Het bedrijf ligt in Gaasterland (Zuidwesthoek) en deze omgeving biedt u fraaie bossen, mooie natuur, ruime polders en het Ijsselmeer. Maar het belangrijkste zijn de drie R's: Rust, Ruimte en Recreatie. U kunt hier verblijven op de camping, de groepsaccomodatie (max. 80 pers.) en in één van de drie (6 tot 10 persoons) vakantiehuizen. Maar echt kamperen bij de boer doet u natuurlijk op de camping. Er zijn 25 royale plaatsen, die allemaal voorzien zijn van electra. Boerencamping Groen in Oudemirdum, een boerderijcamping in de provincie Friesland biedt u uitstekende faciliteiten.

 

Boerencamping Groen in Oudemirdum, Friesland

 

Door de kleinschaligheid is er altijd een gemoedelijke sfeer op Boerencamping Groen in Oudemirdum. Er is uitstekend sanitair op deze, bij de SVR aangesloten, boerderijcamping. Het is ook voor kinderen heel leuk. Soms mogen ze de boer helpen met het voeren en melken van de koeien. Ook zijn er diverse speelmogelijkheden voor hen aanwezig. De camping is gelegen op 300 meter van de weg, naast een echte boerderij en heel dicht bij het Ijsselmeer. Fietsen kunnen ook overdekt gestald worden bij het sanitairgebouw. Hier is ook de afwasplaats.

Boerderijcamping Groen in Oudemirdum

 

Gaasterland is bij veel mensen een ideaal gebied om de vakantie door te brengen. Het afwisslende, licht glooiende landschap, wordt afgewisseld met vele bosrijke gebieden. In deze bossen zijn gelukkig vele bijzondere dieren te vinden. Vooral de das en de inmiddels 20 dassenburchten zijn prachtig. U kunt heerlijke fietstochten maken door deze mooie omgeving. Voor kinderen is er het Sybrandy Speelpark waar zu urenlang plezier kunnen hebben. En wat is nu gemakkelijker voor u als ouder om dan te verblijven op Boerencamping Groen in Oudemirdum.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Boerencamping Groen in Oudemirdum


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina