Boerencamping Erve Wolkotte in Denekamp
Minicamping in de provincie Overijssel (Twente)

Boerencamping Erve Wolkotte in Denekamp is een echte boerencamping, aangesloten bij de Vekabo. Achter de boerderij en de schuren is een groot campingterrein gecreëerd met 25 kampeerplaatsen. De plaatsen liggen mooi lang de bosrand, alles is ruim opgezet. Denekamp is een leuk plaatsje in het deelgebied Twente. Het is een streek met erg veel afwisseling, boordevol natuur, rust, leuke en levendige stadjes, steden en dorpen met veel cultuur. Twente is een ideaal gebied voor fiets- en wandeltochten. Bijvoorbeeld door de verscheidene natuurgebieden. Ook zijn er voldoende bezienswaardigheden in de omgeving van boerencamping Eve Wolkotte in Denekamp, een minicamping in de provincie Twente, te vinden.

 

Boerencamping Erve Wolkotte in Denekamp, minicamping in Twente, Overijssel


Boerencamping Erve Woltkotte beschikt over een nieuwe, mooie en grote recreatieruimte. Hier kunt u heerlijk vertoeven. Er is o.a. een mooie bar geplaatst. Ook is er een groot terras welke gedeeltelijk overdekt is. Er wordt hier regelmatig iets georganiseerd. Er zijn zeer nette sanitaire voorzieningen op de minicamping aanwezig. Aan kinderen is hier natuurlijk ook gedacht want er zijn diverse speeltoestellen voor kinderen. Uw auto kunt u naast uw kampeermiddel parkeren.

Minicamping Wolkotte in denekamp, boerencamping in Twente, Overijssel

 

Vanaf boerderijcamping Erve Wolkotte in Denekamp kunt u verschillende uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het schilderachtige Denekamp, het toeristische Ootmarsum of het nabijgelegen Nordhorn in Duitsland.De natuurgebeiden 't Lutterzand, de Bergvennen of het Singraven liggen op fietsafstand. Dit is een ideaal fietsgebied. Maak zelf uw route aan de hand van de knooppunten. Het coulisselandschap op die manier ontdekken is gewoon prachtig. U zult ondekken dat Twente méér dan een bezoek waard is.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping Erve Wolkotte in Denekamp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina