Boerencamping Erve Bekhuis in Tilligte
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Nabij het mooie stadje Ootmarsum ligt Boerencamping Erve Bekhuis in Tilligte, en boerderijcamping in de provincie Overijssel. U vindt dze plaatsen in het noord-oosten van de streek Twente. De ligging in deze hoek garandeert u rust en ruimte. U kampeert hier echt op het platteland. Maar, ook het platteland biedt u goede kampeerplaatsen, iedere plaats heeft een eigen stroompunt, watertappunt eb en afvoer. Deze plaatsen doen niet onder voor de zogenaamde luxe plaatsen op grote campings. Maar kamperen op Boerencamping Erve Bekhuis in Tilligte, en boerderijcamping in de provincie Overijssel is natuurlijk veel goedkoper en leuker.

Boerderijcamping Erve Bekhuis in Twente

De sanitaire voorzieningen op Boerencamping Erve Bekhuis in Tilligte zijn tevens schoon en modern, ze zijn voorzien van vloerverwarming. Tevens zijn er vier douches, voldoende toiletten en wasbakken. Ook is er o.a. een wasmachine en wasdroger. Mocht het eens wat slechter weer zijn dan biedt de recreatieruimte u voldoende mogelijkheden tot vertier. Vanaf de camping heeft u een heel mooi uitzicht over het wijdse Twentse land, waar u, vooral 's-morgens en tegen de schemer 's-avonds, herten en ander wild kunt zien lopen.

minicamping Erve Bekhuis in Tilligte, Overijssel, Twente

Mocht u zich wat actiever willen opstellen dan kan dat heel goed vanaf Boerencamping Erve Bekhuis in Tilligte. In Ootmasum kunt u de noodzakelijke voorzieningen vinden, maar ook biedt dit oudes stadje u vele bezienswaardigheden. Maar ook de kastelen in de omgeving zijn allemaal bijzonder. Mocht u een grotere plaats willen bezoeken dan kunt u oa.naar Oldenzaal of het duitse Nordhorn, dat ligt slecht op een afstand van 15 kilometer. Deze pagina is gewoonweg te klein om alle informatie weer te geven.

Wilt u dus meer weten over deze boerderijcamping in Tilligte?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Erve Bekhuis in Tilligte

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina