Boerencamping Eindeloos in 't Zand
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Boerencamping Eindeloos in 't Zand, een minicamping in de provincie Noord-Holland is gelegen tussen het dorp ‘t Zand en de badplaats Callantsoog in Noord-Holland, aan het einde van een doodlopende weg. Omdat de camping zich aan het eind van een doodlopende weg bevindt is dit een ideale camping voor rustzoekers. Het mooie Noordzeestrand bevindt zich op slechts 3 kilometer afstand van de mooie badplaats Callantsoog. Boerencamping Eindeloos in 't Zand, een minicamping in de provincie Noord-Holland heeft 15 plaatsen voor campers, caravans en tenten beschikbaar.

 

boerencampingEindeloos in 't Zand, Noord-Holland

 

Als u kampeert op boerencamping Eindeloos in 't Zand, aangesloetn bij de VeKaBo, dan kunt u vanaf het kampeerveld genieten van de weidse uitzichten. Ook 's-avonds als de zon "de Noordzee induikt" kunt u genieten van mooie luchten. De minicamping wordt omringd door mooie bloemenvelden. Ook aan de kinderen is hier gedacht: op het terrein staan verschillende speeltoestelen. In het nette sanitairge bouw zijn toiletten, urinoirs, wasbakken en douches aanwezig. Er is elektra beschikbaar, watertappunten en parkeergelegenheid. En natuurlijk is er gratis WIFI aanwezig op de camping.

Minicamping Eindeloos in Noord-Holland, 't Zand


Als u komt kamperen op Boerencamping Eindeloos in 't Zand dan staat het bezoeken Noordzeestrand natuurlijk hoog op uw lijstje. In Callantsoog is gedurende de hele zomer volop vermaak voor het gehele gezin. Het gezellige Schagen bevindt zich op 8 km afstand van de de camping. In Schagen is wekelijks de wel bekende West Friese markt te vinden. In de buurt zijn er volop mogelijkheden om te kanovaren, vissen, roeien, fietsen, varen, karten, dagtrips, musea en wandelen door het natuurterrein het Zwanenwater. U kunt zich altijd vermaken in de omgeving van deze leuke en rustige minicamping.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Boerencamping Eindeloos in 't Zand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina