Boerencamping De Weerd’s Hertenboerderij in Nijbroek
Minicamping in de provincie Gelderland.

De familie de Weerd van boerencamping De Weerd’s Hertenboerderij in Nijbroek, een minicamping in de provincie Gelderland wil u graag verwelkomen op hun camping. De camping beschikt over 25 plaatsen en is ruim opgezet met 3 van elkaar gescheiden velden. Alle plaatsen beschikken over electra, water en afvoer. Senioren en gezinnen met kinderen hebben een eigen plek tussen de weilanden bij de hertenboerderij. Oude wilgen, eiken en lange meidoornheggen die tussen de weilanden staan, zorgen voor een natuurlijk landschap. Dit landschap kunt u vinden tussen de IJssel en de Veluwe. Kamperen in een schitterende omgeving kun je doen bij boerencamping De Weerd's Hertenboerderij in Nijbroek, een minicamping in de provincie Gelderland.

boerencamping De Weerd's Hertenboerderij in Nijbroek, een minicamping in de provincie Gelderland.


Boerencamping De Weerd’s Hertenboerderij in Nijbroek ligt in een rustige omgeving tussen Vaassen en Terwolde. De camping ligt 250 meter van de openbare weg, ideaal wanneer u kleine kinderen heeft. Deze camping is echt een boerencamping, omdat de boerderij nog in bedrijf is. Het hele campingseizoen door valt er wel wat te beleven met de herten of met de koeien. En vanaf de camping is dit voor u erg goed te volgen. In de maanden juni en juli worden de kalfjes geboren, in septemer/oktober is er de indrukwekkende bronsttijd en wanneer de herten in een andere wei komen, rennen ze de hele wei door. Ook bij de koeien worden kalveren geboren. Al met al erg leuk voor jong en oud.

Daarnaast zijn er nog de boerenwerken zoals het grasmaaien en hooien of inkuilen van gras en andere werkzaamheden zoals onder andere (een paar) eieren rapen. Naast de herten hebben we ook nog vele andere soorten dieren, waaronder mini-varkens, geiten en klein vee. Deze lopen op een gunstige afstand van de camping.De kinderen (en volwassenen) mogen elke avond de boer en boerin helpen om alle dieren te voeren, van herten tot aan de konijnen toe.

Boerencamping De weerd's Hertenboerderij

 

De camping is geopend van april tot en met oktober. Geen aankomst en vertrek op zondag. U kunt wel de caravan later ophalen. Het sanitair op Boerencamping De Weerd’s Hertenboerderij in Nijbroek wordt goed (minimaal 2 x daags) verzorgd. Tevens is er een mindervalide sanitair met aankleedkussen en babybadje en staat een luxe keuken tot uw beschikking. Voor de kinderen stata het volgende ter beschikking: Skelters, steppen, fietsen, trampoline, zandbulten, schommels, wipwappen, speelhuisjes, bordspelletjes, tafeltennistafel en in de schuur mag er met hooibalen gespeeld worden.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping De Weerd’s Hertenboerderij in Nijbroek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina