Boerencamping De Geelders in Olland
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Boerencamping De Geelders in Olland, een minicamping in de provincie Noord-Brabant is gelegen midden in de driehoek Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, een schitterende locatie om te genieten van al het mooie wat het Brabantse land u te bieden heeft. De camping is gelegen op een actief boerenbedrijf waar de kinderen in overleg met de boer kunnen helpen met het voeren van de kalfjes. Deze kinderen zullen zeggen: ook volgend jaar willen wij weer naar Boerencamping De Geelders in Olland, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

boerencamping De Geelders in olland, minicamping in Noord-Brabant

Naast het meehelpen met het voeren van de kalfjes is er op Boerencamping De Geelders ook een speeltuin voor de kinderen, waar natuurlijk de trampoline niet ontbreekt. De verwarmde sanitaire voorzieningen zijn modern en in ruime mate aanwezig ( 4 douches, 4 toiletten). In dit gebouw is ook de afwasmogelijkheid. De 23 kampeerplaatsen zijn voorzien van een water en electra-aansluiting.
Mocht het weer ons in de steek laten dan is er ook nog een “slechtweer accomedatie” aanwezig.

boerderijcamping De Geelders in Olland, minicamping in Noord-Brabant

Door de ligging van Boerencamping De Geelders in Olland in het Nationaal Landschap Het Groene Woud kunt u natuurlijk schitterende wandel-en fietstochten maken door de omgeving. Bij het maken van de fietstochten kunt u gebruik maken van de mooie knooppuntroutes. Maar een bezoekje brengen aan de grote steden Eindhoven, Tilburg en ‘s –Hertogenbosch hoort er natuurlijk ook bij. U zult merken dat een langer verblijf of nog een keertje terugkomen op deze minicamping bijna noodzakelijk zal zijn.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze minicamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping De Geelders in Olland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina