Boerencamping De Vrije Vogel in Oudeschild
Minicamping in op Texel, de Waddeneilanden

De familie Tjepkema heet u van harte welkom op Boerencamping De Vrije Vogel in Oudeschild, een minicamping op Texel, één van de Waddeneilanden. Kamperen bij de boer op Texel is kamperen op zijn best. U verblijft op een kleinschalige camping midden in de natuur. Dat betekent volop genieten van rust en ruimte. De Vrije Vogel heeft 10 grote kampeerplaatsen en luxe sanitaire voorzieningen. In de gezellige recreatiezaal van minicamping De Vrije Vogel op Texel,kunt u een spelletje doen of gewoon een boek lezen.

camping DE Vrije Volgel op Texel

 

Boerencamping De Vrije Vogel in Oudeschild heeft moderne voorzieningen voor de campinggasten.Het sanitaire gedeelte kent gescheiden douches en toiletten voor dames en heren. Elke afdeling heeft 2 toiletten en 1 douche met aparte kleedruimte! Zo blijft uw kleding tijdens het douchen goed droog. Eén douche en toilet zijn extra ruim opgezet. Zij worden gebruikt als sanitaire voorziening voor mindervaliden en families. De sanitaire ruimtes zijn dag en nacht geopend. Twee keer per dag wordt er schoongemaakt. Voor wc-papier wordt gezorgd. Bij de wasbak hangen kleine handdoekjes om uw handen af te drogen. Het gebruik van douche en toilet zit bij de kampeerprijs inbegrepen.

In de algemene ruimte van minicamping De Vrije Vogel op Texel, grenzend aan de recreatiezaal, staan een wasmachine en droger. Tegen betaling van € 2,- (per keer) kunt u hier de was doen. Wilt u graag uw eten gekoeld bewaren, dan kunt u gratis gebruikmaken van de koelkast of de diepvries.De keuken is ook voor algemeen gebruik. U vindt er kookgerei (pannen, blikopener, etc), een oven en een magnetron. De overdekte recreatiezaal is een heerlijke plek om een spelletje te doen of op de bank een boekje te lezen. Op het informatiebord met bijbehorend folderrek kunt u zien wat er allemaal op Texel te doen is. Heeft u iets te vieren? De recreatiezaal is een prima locatie voor familiereünies of verjaardagfeestjes.

De speelweide ligt aan de zijkant van de boerderij. Het is een mooi veldje voor een potje voetbal of volleybal. Vanwege de ligging is de speelweide bovendien de ideale plek om te vliegeren. Voor de kleintjes is een speelhoek op het kampeerveld. De kinderen kunnen zich daar lekker uitleven op de schommel, de glijbaan of in de zandbak. Ook zijn er gratis skelters en trapfietsjes beschikbaar, waarmee de kinderen op het erf kunnen rondrijden.

wasgelegenheid minicamoing De Vrije Vogel

 

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Kijk dan eens op de website van boerencamping De Vrije Vogel in Oudeschild (Texel)

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina