Boerderijcamping De Kuupershoek in Den Ham
Minicamping in de provincie Overijssel

De boerderij van de familie ten Brinke met hun boerderijcamping De Kuupershoek in Den Ham, een minicamping in de provincie Overijssel is zondermeer een bezoekje waard. De camping ligt in een rustige en bosrijke omgeven net buiten de bebouwde kom van Den Ham. De boerderij bestaat uit koeien, schapen, konijnen, kalkoenen, eenden, ganzen, kippen en een pony. U kunt een kijkje nemen of eventueel meehelpen op de boerderij en misschien zelfs wel meerijden op de trekker. Wie weet worden er zelfs wel jonge dieren geboren! Ook biedt men u de mogelijkheid om uw paard mee te nemen, dus ook voor paardrijden is boerderijcamping De Kuupershoek in Den Ham, een minicamping in de provincie Overijssel een ideale verblijfplaats.

boerencamping De Kuupershoek in Den Dam

 

De boerderijcamping De Kuupershoek in Den Ham beschikt over 35 plaatsen die allemaal voorzien zijn van stroom. Er zijn dan twee toiletgebouwen, één in de vorm van een hooiberg en de ander in de vorm van een kapschuur. In totaal zijn er 9 toiletten, 7 douches, een invalide toilet/douche, wasgelegenheden en een afwasgelegenheden. Boven in de hooiberg is een recreatie ruimte met tv en DVD.Een leuke en knusse ruimte waar u natuurlijk ook tijden slechtere weersomstandigheden kunt verblijven. Een wasmachine, een droger, een koelkast en een magnetron zijn ook aanwezig. Tijdens het hoogseizoen worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een huifkarrentocht, een skelterrace en jeu de boules wedstrijden.

zandvban De Kuupershoek in Overijssel

 

 

Naast de boerderijcamping De Kuupershoek in Den Ham bevindt zich een prachtige natuurterrein met vijver. In de omgeving van de camping kunt u zich goed vermaken. U kunt bijvoorbeeld de oudheidkamer, de kruidentuin of de hervormde kerk, met een 550 jaar oude toren, bezichtigen. Ook kunt in Den Ham o.a. tennissen, zwemmen (openlucht zwembad op ± 2 km afstand), paardrijden, kanoën, boerengolf, midgetgolf enz. In de nabijheid kunt u fietsen huren. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving. In juli en augustus zijn er de Hammerbrinkdagen, met overdag een kinderrommelmarkt en ‘s avonds een braderie met o.a. oude ambachten en versschillende stands. Verder kunt u op ± km afstand huifkarren huren. U ontvangt een infomap met wandel- en fietsroutes door de mooie omgeving.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Kijk dan eens op de website van boerderijcamping De Kuupershoek in Den Ham

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina