Boerencamping “De Kraai” in Hoek van Holland
Minicamping in de provincie Zuid-Holland

Op boerencamping De Kraai in Hoek van Holland, een minicamping in de provincie Zuid-Holland is kamperen nog écht kamperen bij de boer! Het is een kleinschalige camping die alleen in het hoogseizoen ge-opend is. Leen Vreugdenhil is de eigenaar van deze kleine camping én de ecologische boerderij. De keuze voor de camping is een heel bewuste keuze. U kampeert in de in of bij de moestuin tussen de bramenstruiken en in de schaduw van de appel- en perenbomen. Dus midden in de natuur van boerencamping De Kraai in Hoek van Holland, een minicamping in de provincie Zuid-Holland.

minicamping de kraai in hoek van holland

 

Op boerencamping De Kraai in Hoek van Holland zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Leen Vreugdenhil richt zich met name op de liefhebbers van historie, natuur, kunst & cultuur. Te gast zijn op deze minicamping betekent respect hebben voor de omgeving waarin u verblijft. Het betekent ook de kans op ontmoetingen met met mensen die zich los kunnen en willen maken van de engheid, de bekrompenheid en de beperktheid van het dagelijks bestaan. Dat is de doelgroep waar deze camping zich op richt.

boerencamping de kraai in zuid holland

 

U kunt tijdens uw verblijf op boerencamping De Kraai dan ook kennismaken met de biologische productiewijze van voedsel. U treft hier niet alleen goede voorzieningen aan, maar ook kwaliteiten als rust, ruimte. Camping “De Kraai” is daarmee bij uitstek geschikt voor de recreant die op zoek is naar de natuur, het ritme van de agrarische productie en de stilte van de polder. Ofschoon dichtbij strand, bos en duinen en bezienswaardigheden als de Stormvloedkering is deze lokatie toch weer ver van schreeuwerige campings en andere uitgaansoorden. Juist dat maakt deze minicamping een waardevolle aanwinst voor de kwaliteitsbewuste en stilteminnende recreant.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping De Kraai in Hoek van Holand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina