Boerencamping De Hoge Kamp in Den Burg
Minicamping in de provincie Noord-Holland ( Texel)

Gastvrij Genieten! Dat kunt u op Boerencamping De Hoge Kamp in Den Burg, een minicamping in de provincie Noord-Holland, op het eiland Texel. Camping De Hoge Kamp is een kleinschalige, gemoedelijke boerencamping waar u heerlijk kunt kamperen. De boerencamping is centraal gelegen op ca. 1,5 km. van Den Burg, de hoofdplaats van het eiland Texel. Het strand en bos zijn op fietsafstand. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom en water. Ook zijn er picknicktafels aanwezig op het terrein van Boerencamping De Hoge Kamp in Den Burg, een minicamping in de provincie Noord-Holland (Texel) aanwezig.

Minicamping De Hoge Kamp in Den Burg, op Texel

 

Boerencamping De Hoge Kamp in Den Burg (Texel) beschikt over een keurig en schoon sanitair, waaronder 4 toiletten, 3 ruime douches en wascabines. Douchen is gratis (geen muntjes gedoe!). In de blokhut bevindt zich een aanrecht met 2 wasbakken en koelkast en diepvries, voor algemeen gebruik. Ook zijn hier informatie folders en (indien voorradig) verse eitjes en ijsjes te koop. Honden zijn toegestaan maar aanlijnen is verplicht! Voor de kinderen is er een leuke speelplaats met schommel, trampoline en zandbak. U kunt op deze minicamping gebruiken maken van draadloos internet tegen slechts een kleine vergoeding.

Boerencamping De Hoge Kamp in Den Burg, op texel

 

Op Texel kunt u prachtige fietstochten maken. Wanneer u fietsen wilt huren kunt u terecht bij www.betsfietsen.nl. Indien u voor minimaal drie dagen een fiets huurt, wordt deze gratis bij Boerderijcamping De Hoge Kamp in Den Burg (Texel) afgeleverd en weer opgehaald. U kunt bij Arjen en Lonneke, de eigenaren van deze minicamping. iedere dag verse broodjes bestellen van de Texelse bakker. De broodjes worden de volgende dag voor 8.30 uur op de camping bezorgd. De camping maakt deel uit van een schapenbedrijf met ruim 300 Texelse schapen. De boerderij is actief op het gebeid van agrarische natuur- en weidevogelbeheer. Naast schapen zijn er kippen, geiten en konijnen aanwezig. De boer en boerin vertellen graag over het leven op de boerderij, de dieren en de natuur.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping op Texel, provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Boerencamping De Hoge Kamp in Den Burg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina