Boerencamping De Hoek in De Cocksdorp (Texel)
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Als u echt wilt kamperen bij de boer kom dan naar Boerencamping De Hoek in De Cocksdorp (Texel), een minicamping in de provincie Noord-Holland. De camping maakt deel uit van het gemengde (veeteelt en akkerbouw) boerenbedrijf van de familie Saal. De bezoekers bestaan hier vooral uit rustzoekers en gezinnen met kleinere kinderen. Op Boerencamping De Hoek in De Cocksdorp (Texel), een minicamping in de provincie Noord-Holland vindt u vooral rust, uitgezonderd soms het geluid van de branding.

boerencamping De Hoek in De Cocksdorp, Texel, provincie Noord-Holland

 

Boerencamping De Hoek in De Cocksdorp (Texel) beschikt inmiddels over 15 standplaatsen, die voorzien zijn van een elektra-aansluiting. Luuwte wordt gegeven door een bomensingel. Het toiletgebouw is heel netjes en goed, dus degasten zijn tevreden. Naast de 3 wc's en 1 urinoir zijn er 3 douches die automatisch gaan, 1 seperate wasbak en 6 diverse wasbakken. Voor de kinderen zijn geen speeltoestellen aanwezig, maar de ervaring heeft geleerd dat men toch veel op het strand zal spelen.

Minicamping De Hoek in De Cocksdorp, Waddeneilanden, Noord-Holland

Verder kunt u op Texel natuurlijk genoeg activiteiten ondernemen. Natuurlijk is er de zee en het mooie strand, de strandpaviljoens (o.a. Paal 28) en diverse reataurantjes in De Cocksdorp. In de zomer zijn er vaak leuke marktjes, zoals bijvoorbeeld iedere maandag in Den Burg. Het voordeel van het eiland is dat u veel dingen op de fiets kunt doen. Alles is goed bereikbaar en in goede staat. De familie Saal wil u graag verwelkomen op hun boerencamping De Hoek in De Cocksdorp.

 

Wilt u nog meer weten over deze leuke minicamping op Texel (Noord-Holland)?
Bezoek dan eens de website van boerencamping De Hoek in De Cocksdorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina