Boerencamping De Boskamp in Wapserveen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe.

Eefje en Cornelis Hartkamp, de eigenaren van Boerencamping De Boskamp in Wapserveen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, hebben als slogan: Beleef kamperen bij de boer bij de échte boer in Drenthe. De ligging van deze boerderijcamping garandeert rust en ruimte. Dicht bij de schitterende natuur in zuid-west Drenthe gelegen. Op deze camping met zijn 25 ruime plaatsen ervaart u de Drentse gastvrijheid. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroom en enkele plaatsen beschikken over een tegelplateau om de voortent op te zetten. Kortom: Boerencamping De Boskamp in Wapserveen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is het uitproberen waard.

 

 

Boerderijcamping De Boskamp in Wapserveen, boerencamping in Drenthe

 

 

Er zijn nette, doch eenvoudige voorzieningen op Boerencamping De Boskamp in Wapserveen aanwezig. Het nette sanitairgebouw huisvest alle noodzakelijke voorzieningen zoals voor de dames en de heren 2 douches en 2 vaste wastafels. Ook zijn er speciale voorzieningen voor mindervalide kampeerders/bezoekers. Op het terrein zijn enkele simpele speeltoestellen voor de kinderen aanwezig. Maar ze kunnen natuurlijk ook gewoon de koeien bekijken (wat zijn ze groot!), kalfjes voeren of eieren rapen. En
's-avonds is er een rondleiding over de boerderij mogelijk. Geniet van de natuurlijke producten, koop dagelijks uw verse melk en eieren bij de boerin. Zij heeft ook heerlijke Drentse recepten voor u beschikbaar. Uw fietsen kunt u stallen in de overdekte fietsenstalling. En er is natuurlijk gratis WiFi beschikbaar voor de gasten.

 

 

Boerencamping De Boskamp in Wapserveen, Drenthe

 

 

Boerencamping De Boskamp in Wapserveen is heel rustig en geheel landelijk gelegen nabijschitterende natuurgebieden. Met onder andere Drents Friese Woud, het Nationaal Park Dwingelderveld, het Landgoed Eese en het Nationaal Park Giethoorn. En niet te vergeten midden tussen de gezellige brinkdorpen Havelte, Diever, Dwingeloo, Vledder en de karakteristieke stad Steenwijk. In deze leuke dorpen is vooral zomers heel veel te doen. Maar geniet ook van de schitterende Weerribben of maak een boottochtje door de kanalen van Giethoorn. Kom het beleven op deze mooie echte boerencamping in Drenthe.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Boerencamping De Boskamp in Wapserveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina