Boerencamping Buitenlust in Eemdijk
minicamping in de provincie Utrecht

Boerencamping Buitenlust in Eemdijk, een minicamping in de provincie Utrecht biedt u een keuze uit 20 kampeerplaatsen met vrij uitzicht over de polder. U kampeert hier bij een in bedrijfzijnde boerderij waar kalveren opgroeien tot melkkalveren. De bezoekers, kinderen en volwassenen, kunnen meehelpen op de boerderij, waardoor ervaren kan worden wat het boerenleven inhoudt. Dus wilt u die ervaring ook, kom dan naar boerencamping Buitenlust in Eemdijk, een minicamping in de provincie Utrecht.

boerdencamping Buitenlust in Eemdijk, minicamping in utrecht

 

De voorzieningen op boerencamping Buitenlust in Eemdijk zijn goed en in ruime mate aanwezig. Het sanitair is luxe, met vloerverwarming! Er zijn voldoende douches (gratis) en toiletten aanwezig. Ook kunt u beschikken over een wasmachine en droger. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen op het veld aanwezig en bij wat mindere weersomstandigheden is er een binnenruimte beschikbaar. De aanwezige bolderkarren kunt u gebruiken voor om uw boodschappen naar de caravan of tent te brengen.

boerderijcamping Buitenlust in Eemdijk, minicamping in Utrecht

 

U zit hier op boerencamping Buitenlust in Eemdijk natuurlijk heerlijk centraal, midden in Nederland en omgeving door mooie natuur en interessante steden op reisafstand. Amsterdam, Utrecht, Amersfoort allemaal goed met openbaarvervoer te bereiken. Bunschoten, de gemeente waar Eemdijk onder valt, beschikt over een zeer lange historie. Informatie over diverse activiteiten zijn op de camping of bij de VVV verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van minicamping Buitenlust in Eemdijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina