Boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

De familie Pleket/Davelaar zijn sinds december 2023 de eigfenaren van boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland, een boerderijcamping in de provincie Gelderland. De camping is heerlijk rustig gelegen aan de rand van Apeldoorn, nabij paleis Het Loo en de Kroondomeinen. Men heeft plaats voor 25 caravans of tenten. Ook zijn er mogelijkheden om te recreëren met een camper. Daarvoor zijn extra verharde plaatsen aanwezig. Boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, bestaat uit 3 grote campingweides en 3 kleine weides.

Boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland

Boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland is gelegen op de Veluwe waardoor u zich hier snel thuis zult voelen. De frisse lucht is voor vele mensen een verademing. De minicamping bestaat uit 2 grote campingweides en 3 kleine weides. Zodoende kunt u kiezen uit kamperen met buren of kamperen zonder buren. Op iedere campingplek is een 6 amp. stroomvoorziening. De auto parkeert u op de parkeergelegenheid rondom de camping. Hierdoor is de rust en veiligheid ook gegarandeerd. Er zijn nette en ruim voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.

MInicamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland, GelderlandVoor kinderen zijn enkele speelattributen op boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland beschikbaar, zoals schommels, zandbakken en een wip-wap. Ook is er kleinvee op de boerderij aanwezig. Maar, bovenal zult u hier gaan genieten op de fiets of te voet. 's-Avonds op zoek naar de wilde zwijnen...een belevenis die u nooit zult vergeten Want de Veluwe is natuurlijk één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina