Boerencamping Boerhoes in Dalfsen
Minicamping in de provincie Overijssel

Antje Kingma van boerencamping Boerhoes in Dalsen, een minicamping in de provincie Overijssel, wil u graag van harte verwelkomen op haar mooie complex, bestaande uit een boerencamping, bed & breakfast (bedde & bruggien) en een theehuis. De landelijk gelegen boerencamping met fruitbomen is ruim opgezet en naast de 15 standplaatsen ook een moerasvijver (ondanks de naam wel veilig voor kinderen) en een picknickplaats heeft. Alle standplaatsen zijn voorzien van een electra-aansluiting (4 amp.). De toiletvoorzieningen zijn modern. Er is tevens een wasmachine aanwezig. Het gebruik van warm water (voor douche en afwas) is op boerencamping Boerhoes in Dalfsen, een minicamping in de provincie Overijssel, bij de prijs inbegrepen.

Boerencamping Boerhoes in Dalfsen, een minicamping in de provincie Overijssel

 

Kom logeren op boerencamping Boerhoes in Dalfsen of bespreek Bedde & Bruggien (Bed & Breakfast): lekker slapen in de mooie grote zit/slaapkamers op de zolder en heerlijk ontbijten op de deel van de boerderij. Of kom kamperen: geniet op uw ruime standplaats van de rust, ruimte en het afwisselende, bijzondere Vechtdal. Trakteer uzelf op (boeren)dranken met krentenwegge en/of een echt boerenijsje onder perenboom. Gelegen aan de Overijsselse Vecht tussen Zwolle en Dalfsen is het bij “Boerhoes” goed toeven voor wie van rust en ruimte houdt. De boerderij ligt zeer landelijk en rustig aan een (voor auto's) doodlopende weg. Op het voormalige melkveebedrijf vindt u nu zoogkoeien van diverse rassen, zoals oud-hollandse rassen en de Dexter, een klein Iers ras. Als u het treft zijn er kalfjes. Verder zijn er een aantal echte scharrelvarkens, scharrelkippen, Vlaamse reuzen en andere boerderijdieren.

De Overijsselse Vecht bevindt zich op nog geen 200 meter afstand van boerencamping Boerhoes in Dalfsen en is een uniek viswater. Een trekpleister is de naastgelegen vistrap Vechterweerd. Bij deze vistrap bevindt zich ook de stuw die een overbrugging maakt naar de noordelijke Vechtstreek, een zeer geschikte wandel-/fietsroute richting Dalfsen. De landelijke omgeving leent zich zeer goed voor een leuke wandeling. Voor de echte wandelaars is “Boerhoes” een goede tussenstop tijdens de langere wandelroutes, zoals ‘het Vechtdalpad’. Ook met de fiets kunt u de rustieke en gevarieerde omgeving goed verkennen. Wandel- en fietsroutes hebben wij voor onze gasten beschikbaar. Kortom; “Boerhoes”, gelegen bij de Overijsselse Vecht, is geschikt voor iedereen die van vissen, wandelen en fietsen houdt

Veldje van boerencamping Boerhoes in Dalfsen, OverijsselIn de tuin van "Boerhoes"vindt u een knusse theeschenkerij. Geniet op het mooie erf van (boeren-)dranken, krentenwegge en een echt boerenijsje onder de perenboom. Beelden en andere (buiten)kunst hebben een fraaie en natuurlijke plaats op en rond “Boerhoes”. De theetuin is geopend van begin april tot begin oktober en op maandag gesloten. Groepen graag op afspraak.
Geniet van het Vechtdal. "Boerhoes" ligt tussen Dalfsen en Zwolle aan de rivier de Overijsselse Vecht. Kom en geniet van dit natuurrijke gebied met een schitterend afwisselend landschap en gastvrije bewoners. De eeuwenoude landgoederen, kastelen en monumentale boerderij zijn een lust voor het oog. Het gebied kenmerkt zich door rust en ruimte, maar toch is er genoeg te beleven op dit mooie stukje platteland van Nederland.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping Boerhoes in Dalsen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina