Boerencamping Boerenbont in Blokzijl
Minicamping in de provincie Overijssel

Margreet en Henk van der Linde zijn de eigenaren van boerencamping Boerenbont in Blokzijl, een mini camping in de provincie Overijssel. Naast de camping hebben ze ook nog een boerenbedrijf, die wordt gerund door Henk, Margreet is de campingdame. U vindt op deze mini camping veel rust en vooral ook ruimte. De camping is vooral gericht op de 50+ kampeerder. Voor kinderen zijn hier geen voorzieningen. Wilt u ook eens kamperen op een bijzondere camping in heel gemoedelijke sfeer, kom dan eens naar Boerencamping Boerenbont in Blokzijl, een minicamping in de provincie Overijssel.

Boerencamping Boerenbont in Blokzijl, mini camping in Overijssel

 

De voorzieningen op Boerencamping Boerenbont in Blokzijl zijn niet al te uitgebreid, maar voldoen natuurlijk wel aan de door de VeKaBo gestelde eisen. Er is een heel net toiletgebouw geplaats. U proeft de sfeer al uit de volgende zinssnede: als u rust, ruimte en vrijheid zoekt; als u wilt fietsen, wandelen of luieren; als u geniet van vergezichten in de natuur; als u houdt van eenvoudig, gemoedelijk én van boerenbont, dan hebben wij dat voor u naast huis! Er is bij ons genoeg om te doen, maar ook genoeg om níets te doen. ... Een genot is het ook al om uw boodschappen te halen in het mooie Blokzijl of Vollenhove. Blijf daar ook eens "hangen" bij één van de leuke reataurantjes.

leuke plek op mini camping Boerenbont in Blokzijl, minicamping in Overijssel

 

Boerencamping Boerenbont in Blokzijl is midden in de weilanden gelegen, hier geniet u van de opkomende en ondergaande zon, de weidse vergezichten over de landerijen en het grazende vee. Indien u actief wilt zijn, is dit ook een startpunt voor het maken van een mooie kano tocht. OOk is de mini camping vlakbij de Weerribben gelegen, een schitterend natuurgebied waar u heerlijke vaar- fiets- en wandeltochten kunt maken.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan hier de website van Boerencamping Boerenbont in Blokzijl

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina