Boerencamping Biesboschhoeve in Drimmelen
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Jan en Ellie Saarloos zijn de eigenaren van boerencamping Biesboschhoeve in Drimmelen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant. De camping is gesitueerd op een stuk weiland bij de, nog in bedrijf zijn de boerderij. Zoals het op een echte boerderij hoort te zijn kunt u bij de eigenaren genieten van de verse producten, zoals dagverse melk en meestel ook eieren. U dient er wel rekening mee te houden dat de camping op een eiland ligt, dus u komt hier met de boot! Daarom vindt u op boerencamping Biesboschhoeve in Drimmelen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant vooral rust en gezelligheid en veel tentkampeerders.

Boerencamping Biesboschhoeve in Drimmelen, Noord-Brabant


Bij de boerderij van boerencamping Biesboschhoeve in Drimmelen is de toiletunit ingericht, deze is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen , zoals toiletten, wasbakken en douches. De rust die u hier aantreft wordt hooguit verstoort door de vogels of het vee op de boerderij. Natuurlijk is het maken van een boottocht door het prachtige gebied de Biesbosch een must. U komt op plaatsen waar, zoals het lijkt, nog geen mens is geweest. Vaarkaarten zijn op de camping verkrijgbaar. Mocht u het te warm vinden dan kunt u natuurlijk een heerlijke duik nemen,

 

Naast het vertier dat u zelf moet zoeken als u op boerencamping Biesboschhoeve verblijft, kunt u ook nog eens een spelletje Boerengolf spelen. Het gehele spel speelt zich af tussen de koeien op het eiland. Zodra u met de boot van het eiland af bent, dan kunt u natuurlijk alle kanten op. De Bieschbosch ligt zo mooi centraal in het westen van de provincie, waardoor een bezoekje aan bijvoorbeeld Rotterdam met zijn wereldhaven ook op uw agenda moet staan. Maar ook ’s-Hertogenbosch is de moeite waard, vooral de rondvaart door de oude stad.


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Biesboschhoeve in Drimmelen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina