Natuurkampeerterrein Wildemansheerd in Schildwolde
Minicamping in de provincie Groningen

De familie de Vries-Wildeman heet u van harte welkom op de Natuurkampeerterrein Wildemansheerd in Schildwolde, een minicamping in de provincie Groningen. De Wildemansheerd, een boerderij met erf uit 1850, is geen actieve boerderij meer. De camping ligt midden in het groen, voor dié kampeerder die op zoek is naar rust en ruimte tijdens vakantie of weekend. Op deze camping kunt u heerlijk toeven tussen de fruitbomen en genieten van de landelijke omgeving. Kampeerliefhebbers dienen wel te beschikken over een Natuurkampeerkaart. Deze is eventueel ook op de camping te koop. Al met al is Natuurkampeerterrein Wildemansheerd in Schildwolde, een minicamping in de provincie Groningen een bezoekje waard.

Minicamping Wilemansheerd in SchildwoldeNatuurkampeerterrein Wildemansheerd in Schildwolde beschikt over 15 ruime standplaatsen. Het toiletgebouw is voorzien van 4 toiletten, 2 douches en er is een schuurruimte voor eigen invulling (met een lectuurtafel, spellen, bibliotheek, folders en fietsroutes). Tevens staat u een wasmachine en droger ter beschikking. Zoals u kunt zien bent u hier van alle gemakken voorzien. Op Wildemansheerd vindt u tevens een 4 persoon chalet en in de landschappelijk aangelegde tuin een Rustpunt waar men zich zelf kan voorzien van koffie of thee.


De Wildemansheerd, de oude boerderij ligt centraal tussen de camping, een klein eigen bos en een grote vijver. Overal is contact met het landschap: over houtwallen heen zijn vergezichten over het akkerland en weiland: aan de ene kant naar de dorpen Schildwolde en Hellum; aan de andere kant naar het Schildmeer en het waterrijke natuurgebied ’t Roegwold (slechts 2 km vanaf de minicamping). De omgeving nodigt uit voor het maken van mooie fietstochten of wandelingen. En mocht u tijdens de fietstochten willen uitrusten, er zijn ongeveer 50 Rustpunten in de provincie Groningen.

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd in de provincie Groningen

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van natuurkampeerterrein Wildemansheerd in Schildwolde

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina