Boerderijcamping 't Wekken in Kerkwerve
Minicamping in de provincie Zeeland

Boerderijcamping 't Wekken in Kerkwerve, een minicamping in de provincie Zeeland beschikt over 10 ruime plaatsen van ieder 120m², die u veel privacy bieden omdat alle plaatsen zijn afgebakend door middel van hagen. Iedere plaats op deze mini camping, die tevens is aangesloten bij de SVR, beschikt over een 6 ampere stroomaansluiting en een waterkraan. Tevens kan men beschikken over gratis WiFi. De camping is autovrij, alleen bij het brengen en halen mag de auto het terrein op. Kerkwerve is een leuk plaatsje, centraal gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland. Naast de mogelijkheid om te camperen biedt Boerderijcamping 't Wekken in Kerkwerve, een minicamping in de provincie Zeeland, u ook de mogelijkheid om een compleet ingerichte stacaravan te huren.

Boerderijcamping 't Wekken in kerkwerve, mini camping Zeeland

 

Er zijn goede en nette sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping 't Wekken in Kerkwerve. Het gebouw is verwarmd en beschikt over 5 toiletten, 2 (munt)douches en 4 wastafels. En voor de kleintjes is er een commode met kinderbad. De vaat kan men natuurlijk ook doen, er zijn 3 afwasplaatsen.Er leuk en handig is het dat er op deze mini camping een winkeltje is voor groente, eieren, ijs, aardappelen etc. Iedere ochtend kunt u genieten van de door u bestelde verse broodjes. Om het u gemakkelijk te maken om de uitstapjes uit te zoeken kunt u informatie vinden een een apart ingericht boeken- en informatiehoekje. Op het terrein is een mooi ruim speelveld met, dat kan niet ontbreken, een trampoline, een klimrek, schommels en glijbanen. Ook is er een binnenspeelruimte, fijn als het weer een keer niet meewerkt. Natuurlijk kunt u ook uw fietsen overdekt stallen en eventueel opladen.

Minicamping 't Wekken in Kerkwerve, minicamping in Zeeland

 

Door de centrale ligging van Boerderijcamping 't Wekken in Kerkwerve zijn de afstanden naar de bezienswaardigheden niet groot. Het zandstrand aan de Brouwersdam ligt op 10 km, Zierikzee op 5 km. Verdere bezienswaardigheden op Schouwen-Duiveland zijn natuurlijk de Stormvloedkering in de Oosterschelde,het Watersnoodmuseum in Ouwekerk en de mooie badplaatsen Renesse en Haamstede. Iets verder weg, maar natuurlijk ook zeer de moeite waard is de wereldhavenstad Rotterdam. Het mooie centrum, een rondvaart door de havens... iets wat u gewoon niet missen mag.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping 't Wekken in Kerkwerve.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina