Familiecamping na Venkově in Radim (Luze)
Boerderijcamping in Oost-Bohemen

Famliliecamping na Venkově in Luze, een boerderijcamping in Oost-Bohemen ligt op 1,5 uur ten oosten van Praag. Het is een camping gelegen bij een oude boerderij, maar er wordt geen boerenbedrijf meer gerund.Het gebied waar de boerderijcamping is licht glooiend. Dit gebied is ideaal om te fietsen. De diverse fietsroutes zijn aangegeven d.m.v. gele bordjes met routenummers. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie. De camping bevindt zich aan het eind van dorp Radim. Radim hoort bij de gemeente Luže, gelegen in de provincie Pardubice. Langs de boerderijcamping, gelegen in de voormalige boomgaard, loopt een beekje en een riviertje.Het terrein is redelijk vlak met afgebakende, zeer ruime plaatsen. Er staan nog diverse fruitbomen en walnootbomen. Deze bieden schaduw op de hete dagen in het hoogseizoen.Er loopt een verharde rondweg over de camping met sfeervolle verlichting zodat de weg naar het toilet geen probleem oplevert. Er is gratis Wifi beschikbaar met dekking over het gehele terrein. 1 gratis ticket per plaats. Het sanitairgebouw is van Nederlandse makelaardij, is modern en de douches zijn afsluitbaar. Deze werken op een muntsysteem. De mindervalide douche- en toiletruimte is tevens de familiedouche met babybadje. De familie Hoek, de Nederlandse eigenaren van Familiecamping na Venkově in Luze, een Boerderijcamping in Oost-Bohemen, willen u graag verwelkomen.

 

boerderijcamping na Venkove in Luze, Tsjechie

 

Op Familiecamping na Venkově in Luze, worden naast de camping ook in eigen beheer gezellige, luxe appartementen, caravans met extra diepe voortenten, diverse vouwwagens en bungalowtenten verhuurd. Deze zijn zeer compleet ingericht inclusief dekbedden, kussens en bedlinnen. De appartementen en caravans zijn voorzien van TV met Nederlandse zenders. Neem echter wel tijdig contact met de familie Hoek op want er is veel vraag naar deze huurmogelijkheden.

 

boerencamping in Tsjechië

 

In een oude schuur van Familiecamping na Venkově in Luze heeft men een zeer gezellige kantine gerealiseerd. Aan de bar kunnen diverse drankjes en versnaperingen.worden gekocht. In de mini winkel kunt u wat eerste levensbehoeften aanschaffen. Naast de kantine vindt u de speelhal met Airhockey-, Poolbiljart-, Tafeltennis- en voetbaltafel. Tevens is er divers speelgoed in de kinderhoek en een bibliotheek met bordspelletjes. De TV in de speelhal is voorzien van een Nederlands zenderpakket.Op de beamer worden EK en WK evenementen getoond of een leuke kinderfilm op regenachtige dagen. Buiten op de boerencamping staat een opbouwzwembad van 10x5, peuterbad, groot speeltoestel, grote trampoline, dubbele schommel en zandbak. Ook is er een volleybal- en tennisnet om een sportief balletje te slaan. Ook een potje voetbal behoort tot de mogelijkheden. Veel kinderen vinden het heerlijk om dammen te bouwen in de rivier. Voor hen zijn er ook diverse skelters en fietsjes. Alles is gratis te gebruiken, maar dient wel samen mee gespeeld te worden. Niets van boerderijcamping na Venkově kan worden geclaimd. In de omgeving van deze boerencamping is genoeg te ontdekken. Kutna Hora: met de op één na grootste rodelbaan van Europa, zilvermijn en bottenmuseum. Dvur Kralove: schitterende safari dierentuin, Podhura: groot klimpark. En veel en veel meer! Diverse schitterende steden, waar er ontzettend veel te zien is op cultureel vlak. Toulovkovy Mastale is een groot natuurgebied op 15 minuten rijden waar er heerlijk gewandeld kan worden. Ontdek hier het ei van Columbus!

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Oost-Bohemen?
Bezoek dan de website van Familiecamping na Venkově in Luze.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina