Boerencamping "Kamperen bij de boerin" in Den Hoorn
Boerderijcamping in Noord-Holland (Texel)

Boerencamping "Kamperen bij de boerin" in Den Hoorn, een boerderijcamping in Noord-Holland (Texel) is gelegen op één van de rustigste plaatsen van Texel, aan de kant van de Waddenzee. Achter de dijk is een heelleuk strandje bij de Waddenzee. Er zijn 14 ruime kampeerplekken op deze mini camping, allemaal voorzien van een 8 ampere stroomaansluiting. De staanplaatsen zijn zo ingericht dat men geen directe overburen heeft. Iedere plek is afgebakend door een hegje.Adrie de Visser, de boerin en eigenaar van Boerencamping "Kamperen bij de boerin" in Den Hoorn, een boerderijcamping in Noord-Holland (Texel) wil u graag alles laten zien van haar mooie mini camping.

boerderijcamping en minicamping Kamperen bijd e boerin in Den Hoorn, texel


De voorzieningen op Boerencamping 'Kamperen bij de boerin" in Den Hoorn zijn goed en in ruim voldoende mate aanwezig. Het moderne en schone sanitair met vloerverwarming ligt in de voormalige paardenstal. Hier zijn 3 douches met wastafels, e ruime toiletten, een urinoir en een stortbak voor het chemisch toilet. Natuurlijk is er een een ruimte om baby's te verzorgen. En ook de afwas kan droog geschieden, er zijn 2 afwasbakken aanwezig. ook zijn er nog eeb koelkast, vrieskast(je) en een magnetron voor algemeen gebruik. Uw fiets kunt u tevens in de fietsenstalling zetten. Voor de kinderen is er voldoende mogelijk om ook heerlijk te spelen. In de recreatierumte, genaamd "vader's trots" zijn mogelijkheden om een spelletje te doen, te lezen, te internetten (wel eigen laptop meenemen) of tv te kijken.

Mini camping Kamperen bij de boerin op Texel, noord-Holland

 

Boerencamping "Kamperen bij de boerin" in Den Hoorn ligt vlak bij de haven van Texel. Dit is dus een mooi startpunt om het eiland te ontdekken. U kunt hier heerlijk fietsen of een (avond)wandeling maken over de dijk. Den Burg ligt op een paar kilometer van de mini camping en hier zijn alle voorzieningen aanwezig. Ook de gezellige winkels, restaurantje en terrassen natuurlijk. Maar kamperen op een eiland houdt ook in dat u het mooie Noordzee strand bezoekt, Heerlijk slenteren met de voeten in het zeewater en daarna lekker iets eten of drinken bij één van de strandpaviljoens.

 

Wilt u meer weten over deze mini camping in Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping "Kamperen bij de boerin" in Den Hoorn

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina