Boerderijcamping 't Slag in Oudleusen
Minicamping in de provincie Overijssel

Boerderijcamping 't Slag in Oudleusen, een minicamping in de provincie Overijssel is het eigendom van de familie Hogenkamp. Oudleusen is een leuk dorpje gelegen tussen Ommen en Dalfsen. De 15 kampeerplaatsen op de camping zijn royaal, 120m² groot, en beschikken allemaal over een waterkraan, electriciteit en afvoer. Boerderijcamping 't Slag in Oudleusen, een minicamping in de provincie Overijssel is aangesloetn bij de Vekabo.

 

Boerderijcamping 't Slag in Oudleusden, minicamping in Overijssel

 

Er zijn vele voorzieningen op Boerderijcamping 't Slag in Oudleusen. Ten eerste is er een geheel nieuw toiletgebouw met vloerverwarming, een recreatieruimte, veel speeltoestellen voor kinderen, een overdekte speelruimte, skelters enz. Te veel om hier allemaal op te noemen. Auto's worden op een aparte parkeerplaats gezet, dus is er meer ruimte rond uw caravan of tent. Heel leuk is dat de familie Hogenkamp kinderen kennis willen laten maken met de diverse dieren op de boerderij, helpen met voeren van de geiten of eieren zoeken.

 

Minicamping 't Slag in Oudleusden, boerderijcamping Overijssel

 

De omgeving van Boerderijcamping 't Slag in Oudleusen leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten. Langs de rivier de Vecht, door de landerijen langs de mooie boerderijen of door de bossen. Volop keuze. Ook voor kinderen is hier in de buurt volop vertier, het ponypark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn zijn slechts enkele voorbeelden. Verder zijn er enkele openluchtzwembaden/plassen niet ver van de camping gelegen. Maar ook de dorpen Ommen en Dalfsen zijn leuke en gezellige plaatsjes.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping 't Slag in Oudleusen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina