Boerderijcamping 't Heeterveen in Wezep
Minicamping in de provincie Gelderland

Gerrit en Gerda Hertsenberg zijn de trotse bezitters van Boerderijcamping 't Heeterveen in Wezep, een minicamping in de provincie Gelderland. De camping is aan de rand van de noord-oost Veluwe, op het landgoed IJsselvliedt, gelegen. Onder het motto “Kamperen bij de boer: rustig, gezellig en betaalbaar!” is men deze leuke en ruim opgezette boerderijcamping begonnen. oerderijcamping 't Heeterveen in Wezep, een minicamping in de provincie Gelderland, beschikt over 25 ruime standplaatsen die voorzien zijn van een 6 ampere stroomaansluiting.


Minicamping 't Heeterveen in Wezep, boerderijcamping in Gelderland

 

Op Boerderijcamping "t Heeterveen in Wezep, zijn nette, verwarmde sanitaire voorzieningen, bestaande uit 4 wc’s en 4 douches (zonder muntjes. Voor de kinderen is er, naast een schommel, een wipwap en een zandbak, ook een kinderboerderij met kleine dieren aanwezig. Ook "ouderen" kunnen zich uitleven met het gezellige Jeu de Boules. Mocht het weer eens wat minder mooi zijn dan is er ook een gezellige recreatieruimte aanwezig. En voor de internet liefhebber: het gebruik van WiFi is mogelijk!

Boerderijcamping 't Heeterveen in Wezep, minicamping in Gelderland

 

Wezep, de plaats waar Boerderijcamping 't Heeterveen is gevestigd, ligt in de kop van de provincie Gelderland, slechts ongeveer 15 kilometer van Zwolle gelegen. Het Landgoed IIsselvliedt is net ten noord-westen van de A28 gelegen met ruim 200 hectare grond met boerderijen, een prachtige tuin, naald- en loofbos en visvijvers. De ideale plek om een heerlijke wandeling te maken of op een bankje te genieten van rododendrons, wilgen, varens en gele lis. De verdere omgeving zoals de Veluwe en de plaatsen Wezep, Elburg, Hattem, Kampen en Zwolle bieden volop mogelijkheden om een (actieve) vakantie door te brengen.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping 't Heeterveen in Wezep.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina