Boerderijcamping 't Bakhuis in Wijlre
Boerencamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping 't Bakhuis in Wijlre, een boerencamping in de provincie Limburg telt ongeveer 20 ruime kampeerplaatsen voor tent of caravan. Enkele plaatsen liggen in een boomgaard. Het is een minicamping die geschikt is voor de senioren, maar vooral in de zomer ook vaak bezocht wordt door gezinnen met kinderen.De camping is gevestigd op een melkveehouderijmet ongeveer 75 melkkoeien en 50 stuks kleinvee. Kinderen zullen het prachtig vinden want zij mogen kijken bij het melken en soms zelfs de boer mee helpen. Boerderijcamping 't Bakhuis in Wijlre, een boerdencamping in de provincie Limburg biedt de gast gratis toegang tot Wifi.

 

Boerderijcamping 't Bakhuis in Wijlre, minicamping in Limburg

 

Er zijn goede voorzieningen op deze bij de Vekabo aangesloten minicamping. Het sanitair is netjes en verzorgd en voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig. Ook mogen zij op de boerderij spelen. Dat is één van de leuke dingen van Boerderijcamping 't Bakhuis in Wijlre. Het leuke terras is voor veel mensen ideaal om even uit te rusten en te genieten van een kopje koffie en een lekker stukje Limburgse vlaai tijdens hun fiets- of wandeltocht, of na een bezoekje aan het boerenbedrijf zelf. Ook beschikt deze boerencamping nog over een te huren vakantiewoning. Deze is geschikt voor maximaal 6 personen en is van ale gemakken voorzien.

Boerencamping 't Bakhuis in Wijlre, minicamping in Limburg

 

Een fiets- of wandelliefhebber is op Boerderijcamping 't Bakhuis in Wijlre op de juiste plaats. De minicamping is ideaal gelegen in het hart van Zuid-Limburg dus biedt vele mogeljkheden voor het maken van leuke uistapjes in Nederland en Duitsland of België. Breng eens een bezoekje aan Gulpen, Valkenburg, Maastricht, Heerlen of zelfs Aken, allemaal leuke plekken met veel bezienswaardigheden, winkels en restaurantjes. Ook met een mountainbike kunt u heerlijke tochten maken. Geniet in het mooie Zuid-Limburg van de stilte en de natuur en dat kunt u uitstekend doen vanaf deze minicamping.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping 't Bakhuis in Wijlre.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina