Boerderijcamping Petrushoeve in Beesel
Boerencamping in de provincie Limburg

U wordt van harte welkom geheten op boerderijcamping Petrushoeve in Beesel, een boerencamping in de provincie Limburg. De Petrushoeve ligt in een rustige bosrijke omgeving. Weg van de alledaagse drukte maar toch op korte afstand van de dorpen Beesel, Swalmen en Reuver en de steden Roermond en Venlo. Hier kunt u uren lang wandelen en fietsen door een zeer afwisselend en soms licht glooiend landschap. De Petrushoeve ligt aan een uitgebreid fiets- en wandelknoopuntennetwerk en grenst aan natuurgebied het Brachter Wald en het Pieterpad. Boerderijcamping Petrushoeve in Beesel, een boerencamping in de provincie Limburg is dé plek om te genieten van het bourgondische leven.

Boerderijcamping Petrushoeve in Beesel is een ideale locatie voor zowel rustzoekers als voor actieve vakantiegangers met volop vertier in de directe omgeving. Een vakantieplek met diverse mogelijkheden. Camping, bed en breakfast en appartementen.

 

De plaatsen op boerderijcamping Petrushoeve in Beesel zijn minimaal 120 m2 en hebben ieder een eigen stroomaansluiting. Het sanitairgebouw is modern en groot. In de afwasruimte zijn ook een wasmachine, wasdroger, koelkast, diepvries en magnetron aanwezig. Er zijn drie luxe bed-&-breakfastkamers/ appartementen.

 

Natuurlijk wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Petrushoeve in Beesel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina