Camping Petrushoeve in Beesel
Boerderijcamping in de provincie Limburg

U wordt van harte welkom geheten op camping Petrushoeve in Beesel, een boerderijcamping in de provincie Limburg. De Petrushoeve, waar geen dieren gehouden worden. ligt in een rustige bosrijke omgeving. Weg van de alledaagse drukte maar toch op korte afstand van de dorpen Beesel, Swalmen en Reuver en de steden Roermond en Venlo. Hier kunt u uren lang wandelen en fietsen door een zeer afwisselend en soms licht glooiend landschap. De Petrushoeve ligt aan een uitgebreid fiets- en wandelknoopuntennetwerk en grenst aan natuurgebied het Brachter Wald en het Pieterpad. Boerderijcamping Petrushoeve in Beesel, een camping in de provincie Limburg is dé plek om te genieten van het bourgondische leven.

Boerderijcamping Petrushoeve in Beesel is een ideale locatie voor zowel rustzoekers als voor actieve vakantiegangers met volop vertier in de directe omgeving. Een vakantieplek met diverse mogelijkheden. Het is een camping die alleen gericht is op volwassenen. Het gehele terrein is auto vrij, behalve natuurlijk bij het halen en brengen van uw kampeermiddel. U bent eveneens welkom met uw camper!

 

De plaatsen op boerderijcamping Petrushoeve in Beesel zijn minimaal 120 m2 en hebben ieder een eigen stroomaansluiting, met keuze uit 6 en 10 ampère. De comfortplaatsen hebben zelfs 16 ampère! De plaatsen zijn allemaal afgebakend door tussenhaagjes. Het sanitairgebouw is modern en groot. In de afwasruimte zijn ook een wasmachine, wasdroger, koelkast, diepvries en magnetron aanwezig. Er zijn ook drie luxe bed-&-breakfastkamers en 3 appartementen te huur. Wifi is op alle plaatsengratis beschikbaar.

 

Natuurlijk wilt u meer weten over deze mooie camping in de provincie Limburg
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Petrushoeve in Beesel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina