Boerderijcamping De Prinsenhoeve in Vorden
Minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Boerderijcamping De Prinsenhoeve in Vorden, een minicamping in de provincie Gelderland, is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Hierdoor wordt voldaan aan de door deze vereniging gestelde eisen van o.a. het sanitair. De camping beschikt over ongeveer 30 ruim opgezette plaatsen. De plaatsen zijn voorzien van een verharde gedeelte om de voortent op te zetten. Door de ligging achter de boerderij is de rust gegarandeerd. Er zijn diverse afscheidingen tussen de plaatsen gemaakt die tevens schaduw kunnen bieden. Alle plaatsen (per 2 geclusterd) hebben de beschikking over een 6 ampere stroomaansluiting, een watertappunt en vuilwaterafvoer. U heeft vanaf het kampeerterrein van Boerderijcamping De Prinsenhoeve in Vorden, een minicamping in de provincie Gelderland een mooi uitzicht over de weilanden en het glooiende landschap dat op ongeveer 150 meter achter de camping begint.


Luchtfoto van Boerderijcamping De Prinsenhoeve in Vorden

 

Over de voorzieningen van boerderijcamping De Prinsenhoeve in Vorden valt niets te klagen. Het sanitair is erg netjes en nieuw en bestaat uit 4 douches, 4 toiletten, 4 wastafels, 2 overdekte afwasplaatsen en een afstort voor het chemisch toilet. Ook is zijn er een wasmachine, centrifuge en een koel-vriescombinatie aanwezig. Er is een overdekte fietsenstalling op deze minicamping aanwezig, welke is voorzien oplaadpunten voor de zgn. electrische fietsen. Voor de kinderen een aantal speeltoestellen en een speelveld. Voor de ouderen is er een Jeu de Boules baan. Op de actieve boerderij zijn diverse dieren aanwezig, zoals koeien, schapen, sierkippen, ganzen, eenden en konijnen. Op het terrein zijn ook nog twee stacaravans te huur (2 en 4 personen).

 

Veld van Minicamping De Prinsenhoeve in Vorden, de Achterhoek.

 

De Achterhoek is het deel van de provincie Gelderland waar Boerderijcamping De Prinsenhoeve in Vorden is gelegen. Dit gebied heeft diverse mooie wandel en fietsroutes waardoor u het schitterende landschap, de mooie boerderijen, de diverse kastelen (er zijn er al 8 in Vorden) kunt bewonderen. In de omgeving liggen mooie dorpen en steden zoals Zutphen, Borculo, Doesburg en Deventer. Heel leuk is het om een bezoek te brengen aan het kleinste stadje van Nederland, Bronckhorst. Ook zijn er diverse recreatieplassen in de nabije omgeving. Al met al is het dus zeer de moeite waard om uw vakantie door te brengen in deze schitterende omgeving en natuurlijk specifiek op deze mooie minicamping in de Achterhoek.

 

Wilt u nog meer informatie over deze minicamping in de Achterhoek, de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Prinsenhoeve in Vorden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina