Boerderijcamping De Kreitsberg in Zeeland
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Boerderijcamping De Kreitsberg in Zeeland, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, is een camping met veel extra's! De camping is gesitueerd aan de rand van natuurgebied De Maashorst in het dorpje Zeeland (Nbr). Op de camping bij de wijngaard en amfibieënpoel zijn vijftien ruime plaatsen van elk ruim 120 m2 beschikbaar. U kunt, als u dat wilt, tegen een kleine vergoeding per week ook uw laptop meennemen, er is nl een draadloos internet beschikbaar. Tevens is iedere plaats op Boerderijcamping De Kreitsberg in Zeeland, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, voorzien van een wateraansluitpunt en een afvoer voor vuil water.

.De Kreitsberg,de gelijknamige boerderij alwaar boerderijcamping De Kreitsberg in Zeeland is gesitueerd, is een agrarisch bedrijf met een wijngaard en ezelstal. Er zijn vele mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Slecht weer is geen probleem, op het terrein zijn een ontmoetingsruimte en een overdekte zandspeelplaats. Op het terras bij de ontmoetingsruimte kunt u gezellig iets drinken. Men heeft volledig ingerichte Pagan en de Waard tenten die te huur zijn. De Pagan tenten zijn voorzien van eigen douche, toilet en keuken en bieden plaats aan vijf personen.

In het weiland van boerderijcamping De Kreitsberg in Zeeland staan naast de tenten de ezels al te wachten op bezoek! Ook vindt u hier: Het Frankrijk gevoel, natuur, rust, nostalgie, natuurgebied "De Maashorst", én een persoonlijke benadering, maar uiteraard ook vrijheid. Of u nu een actieve vakantie wilt of u wilt gewoon lekker uitrusten, alles is mogelijk op deze mooie camping in het "schone Brabantse land". Naast de het genieten op de camping kunt u hier ook veel meer doen, o.a. familiedagen of andere arrangementen of workshops. Wij verwijzen u hiervoor naar de site van de camping.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan HIER de website van boerderijcamping De Kreitsberg in Zeeland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina