Boerderijcamping De Jonkerhoeve in Nijverdal
Een boerencamping in de provincie Overijssel.

Boerderijcamping de Jonkerhoeve in Nijverdal, een boerencamping in de provincie Overijssel bevindt zich tussen de Regge en de Noetselerberg en beschikt over 25 plaatsen. Deze mini camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Dit houdt o.a. in dat er betaalbaar gekampeerd kan worden met de noodzakelijke voorzieningen. Boerderijcamping de Jonkerhoeve in Nijverdal, een boerencamping in de provincie Overijssel is een SVR familie camping, gelegen in het Reggedal aan de voet van het nationaal natuurpark de Sallandse Heuvelrug in Overijssel, op de grens van Twente en Salland.

 

Boerderijcamping de Jonkerhoeve in Nijverdal

 

De voorzieningen op Boerderijcamping De Jonkerhoeve in Nijverdal zijn erg goed. U beschikt hier over rustige en ruime kampeerplaatsen. Voor de kinderen zijn er veel speel mogelijkheden, zoals een trampoline, schommels en een glijbaan. Ook is er een recreatieruimte op de Deel van de boerderij, met zitjes en een televisie (voor regenachtige dagen). De camping heeft een fraai verwarmd sanitairgebouw met 4 wastafels, 2 douches en 2 toiletten.

 

boereencamping de Jonkerhoeve in Nijverdal, minicamping in Overijssel

 

Gezien het vele natuurschoon met wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving van Boerderijcamping De Jonkerhoeve in Nijverdal is het gebied uitermate geschikt om te recreëren. Uiteraard kunt u in het natuurschone rivier de Regge ook vissen. Vanwege de natuurlijke oevers en het slingerend patroon is de Regge erg aantrekkelijk voor kanoërs. Langs de Regge bevinden zich dan ook verschillende plaatsen waar men kano’s kan huren. De mini camping ligt op 2 km afstand van het centrum van Nijverdal. Het is een gezellig dorp met een leuk winkelcentrum. Er zijn ook leuke (winkel)plaatsen in de buurt, zoals Hellendoorn, Rijssen en Almelo.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Jonkerhoeve in Nijverdal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina