Boerderijcamping de Hoge Bomen in Eeserveen
Minicamping in de provincie Drenthe

Boerderijcamping de Hoge Bomen in Eeserveen, een minicamping in de provincie Drenthe is ideaal gelegen ten opzichte van de mooie Drentse bossen. U hoeft hiervoor slechts 100 meter af te leggen en dan bent u in de staatsbossen. De minicamping, aangesloeten bij de SVR, is gevestigd bij een actief akkerbouwbedrijf. De ongeveer 27 plaatsen zijn verdeeld over 4 velden van 10 plaatsen (het middenveld) 6 plaatsen aan de buitenrand, 7 plaatsen aan de zuidkant van de boerderij en, ideaal voor kleinere groepen of families, een veldje met 4 plaatsen. De plaatsen hebben allemaal een 6 amp. stroomaansluiting en een kunstgrasstrook t.b.v. de voortent. Volop keuze dus voor een leuk plaatsje op Boerderijcamping de Hoge Bomen in Eeserveen, een minicamping in de provincie Drenthe.

 

boerderijcamping de Hoge Bomen in Eeserveen, minicamping Drenthe

 

Er zijn hele nette en moderne sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping de Hoge Bomen in Eeserveen. Het bestaat uit een damesafdeling met twee wc's, twee wastafels en een warme douche, een herenafdeling met twee wc's, een urinioir en twee wastafels en een aparte doucheafdeling. Tevens is er een afwasgelegenheid en een chemischtoilet afstortpunt.Voor de kinderen is er een beperkte speelmogelijkheid. Auto's worden voor uw rust en veiligheid op het parkeerterrein naast de camping geplaatst. En natuurlijk kunt u hier over WiFi beschikken. Ook is er een 2 persoons stacaravan te huur.

Minicamping de Hoge Bomen in Eeserveen, boerderijcamping in Drenthe

 

Eeserveen, de vestigingsplaats van Boerderijcamping de Hoge Bomen, ligt in het Ellertsveld, een zeer afwisselende omgeving met bossen en weidse velden. Ideaal voor de liefhebbers van fiets- en wandeltochten. Door de centrale ligging van deze minicamping vindt u ook diverse attracties op vrij korte afstand. In Borger vindt u het Nationaal Hunebedmuseum en iets verderop in de bossen het Boomkroonpad (wandelen door de toppen van de bomen). In Schoonoord het openluchtmuseum Ellert en Brammert (officieel De Zeven Marken), in Emmen natuurlijk de dierentuin en in Assen het verkeerspark en het Drents Museum. Natuurlijk is er nog veel meer te doen in deze schitterende provincie.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping de Hoge Bomen in Eeserveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina