Boerderijcamping "Camping De Boskreek" in Breskens
Minicamping in de provincie Zeeland

Boerderijcamping “Camping de Boskreek” in Breskens, een minicamping in de provincie Zeeland is in 2021 geopend. De autovrije camping ligt naast/achter de boerderij en grenst aan de Boskreek. De camping is gelegen nabij Breskens en ligt op ruim 2 km van de Westerschelde met zijn mooie stranden. Het is een rustige boerderijcamping met 25 ruime plaatsen voor caravans, tenten en campers. Deze plaatsen zijn allen voorzien van 10 ampère stroom, water en afvalwater aansluiting. Speciaal voor de campers zijn 2 plaatsen verhard. De boerderij is actief in gebruik als akkerbouw- en fruitteelt-bedrijf met in september en oktober verkoop van de boerderijproducten. Daarnaast lopen er een aantal hobbydieren rond. Op Boerderijcamping “Camping de Boskreek” in Breskens, een minicamping in de provincie Zeeland is een weide aanwezig waarin alpaca’s en kippen zijn gehuisvest.

boerderijcamping  De Boskreek in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen

 

Boerderijcamping “Camping de Boskreek” in Breskens is uitgerust met een nieuw verwarmd sanitair-gebouw centraal gelegen op de camping en voorzien is van was-cabines, douches, toiletten, een urinoir en afwasbakken. Ook kunt u hier gebruikmaken van een wasmachine en droger. Natuurlijk is er ook gratis WiFi voor de gasten van de minicamping. Het afvalwater dat op de minicamping wordt geproduceerd, zal worden gezuiverd, en in het aanliggende perceel met appel- en perenbomen worden geïrrigeerd.

 

Alpaca's op minicamping De Boskreek in Breskens

 

Boerderijcamping “Camping de Boskreek” in Breskens is een ideaal vertrekpunt om te fietsen langs de West-Zeeuws-Vlaamse kust. Plaatsen als Breskens, Groede en Sluis zijn de moeite waard voor een bezoekje, maar ook Walcheren, met Vlissingen, Middelburg en Veere kunnen met het fiets- voetveer en vervolgens met de fiets bereikt worden. Tegenover de camping ligt een bushalte die een rechtstreekse lijnverbinding naar Brugge heeft. Daarnaast liggen de mooie rustige stranden van Zeeuws-Vlaanderen op slechts 2.5 km van de minicamping.

 

Wilt u nog meer weten over deze mini in de provincie Zeeland?
Bekijk dan de website van boerderijcamping "Camping De Boskreek" in Breskens.
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina