Boerderijcamping Zuiderhoeve in Koudekerke
Minicamping in de provincie Zeeland

Op Boerderijcamping Zuiderhoeve in Koudekerke, een minicamping in de provincie Zeeland, vindt u rust, ruimte en privacy. Deze trefwoorden staan hoog in het vaandel van de eigenaren, de familie Aarnoutse. De 25 kampeerplaatsen zijn groot, tussen 150 tot 250 m2. Tevens zijn ze allemaal voorzien van alle gemakken, zoals electra-aansluiting van 10 amp., eigen riolering, wateraansluiting en kabel tv. Zo is Boerderijcamping Zuiderhoeve in Koudekerke, een minicamping in de provincie Zeeland, één van de meest luxe campings in Zeeland.

Boerderijcamping Zuiderhoeve in Koudekerke

 

De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping Zuiderhoeve in Koudekerke zijn uitstekend en in ruime mate aanwezig. U vindt hier meer luxe dan u gewent bent. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn (Zeeland heeft trouwens de meeste zonuren van Nederland!) dan staat de oude stal, die omgebouwd is tot recreatieruimte, tot uw beschikking. Voor kinderen zijn er op de camping volop speelmogelijkheden aanwezig, zodat zij zich zelf goed kunnen vermaken.

Boerencamping Zuiderhoeve in Zeeland

 

Natuurlijk wilt u als gast van Boerderijcamping Zuiderhoeve in Koudekerke ook meer zien dan alleen de camping. U verblijft in "de tuin van Zeeland", waar ook de mooie steden Middelburg en Vlissingen liggen die zondermeer een bezoek waard zijn. Maar natuurlijk gaat u ook de mooie Noordzee stranden bezoeken. U ziet: er is genoeg te beleven tijdens uw verblijf op deze camping.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping Zuiderhoeve in Koudekerke.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina