BoerderijCamping Zonnewende in Ouddorp
Mini camping in de provincie Zuid-Holland

BoerderijCamping Zonnewende in Ouddorp, een mini camping in de provincie Zuid-Holland, is gelegen op het eiland Goeree-Overvlakkee op slechts 3 kilometers te voet van het Noordzeestrand. Er zijn hier op deze middelgrote mini camping 35 kampeerplaatsen beschikbaar, die allemaal beschikken over een water en stroomaansluiting. De eigenaren hebben naast de camping ook nog een veehouderij, dus u kampeert hier op een echte boerderijcamping . Ook heel mooi is dat u op Boerderijcamping Zonnewende in Ouddorp, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland kampeert dichtbij schitterende natuurgebieden.
Boerderijcamping Zonnewende in Ouddorp, Zuid-Holland, mini camping

 

De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping Zonnewende in Ouddorp zijn zondermeer goed en schoon. Er is een nieuwe unit geplaatst met verwarming zodat u ook in de koudere periodes, zoals ook in de winter, hier behagelijk kunt douchen. Tevens is er een wasserette, voorzien van een professionele wasmachine en droger. Op de camping is WiFi beschikbaar. Ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht, er is voor hen een leuke speelplaats aangelegd.

Mini camping Zonnewende in Ouddorp, boerderijcamping in Zuid-Holland

 

Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overvlakkee, alwaar Boerderijcamping Zonnewende in Ouddorp is gelegen, biedt u vele mogelijkheden om uw vakantie op een hele prettige wijze door te brengen. U kunt hier genieten van het mooie strand, u kunt hier het eiland ondekken door het maken van mooie fietstochten, maar u kunt ook (het havengebied van) Rotterdam bezoeken. Maar via de Brouwersdam kunt u heel gemakkelijk naar Renesse of Ziekrikzee in de provincie Zeeland.

 

Wilt u meer weten over deze mini camping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Zonnewende in Ouddorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina