Boerderijcamping Zeevangshoeve in Edam
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Boerderijcamping Zeevangshoeve in Edam, een minicamping in de provincie Noord-Holland, is de enige echte boerderijcamping van Edam-Volendam en directe omgeving. Voor rust, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en ontspanning moet u hier komen kamperen. De camping bevindt zich 1 km ten noorden van Edam aan de Zeevangszeedijk midden in het veenweidegebied van de Zeevang. Op het kampeerterrein is plaats voor 25 kampeermiddelen die allemaal een ruime plaats hebben van 100-120 m² en een electraaansluiting hebben van 6 amp. Boerderijcamping Zeevangshoeve in Edam, een minicamping in de provincie Noord-Holland, is gevestigd op een nog in bedrijf zijnde veehouderij.


Boerderijcamping Zeevangshoevein Edam

 

De voorzieningen op Boerderijcamping Zeevangshoeve in Edam zijn erg goed. Er is een modern verwarmd sanitairgebouw met 5 douches, 6 toiletten, een familiedouche, een babybadje, een mindervalidenruimte, wascabines en natuurlijk afwasplaatsen. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig. De gasten kunnen gratis beschikken over het Wifi netwerk. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen. Ook zijn er diverse dieren op de minicamping aanwezig: twee hangbuikzwijntjes, het dwerggeitje Sien, kippen en konijnen. Ook kun je zien hoe koeien gemolken worden. Zwemmen kan ook. Via het trapje over de dijk is het Markermeer te bereiken. Mocht u warmer willen zwemmen, dan kunt u in Volendam terecht in een subtropisch zwenparadijs. Op de receptie kunt u informatie halen voor het maken van leuke uitstapjes en activiteiten in de omgeving.

Sanitair bij Boerderijcamping Zeevangshoeve in Edam, Noord-Holland

 

Edam, de vestigingsplaats van Boerderijcamping Zeevangshoeve, ligt slechts 20 kilometer ten noorden van Amsterdam, direct gelegen aan het IJsselmeer, de vroegere Zuiderzee. Een stad ontstaan die de bezoeker in positieve zin zal verrassen! Het is ook een kaasstad met een rijke historie van scheepsbouw & koopmansgeest. Miniamping Zeevangshoeve is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes. Op de camping is nog veel meer informatie voorhanden.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Zeevangshoeve in Edam.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina