Boerderijcamping Zandman in Beerze
Mini camping in de provincie Overijssel

Boerderijcamping Zandman in Beerze, een mini camping in de provincie Overijssel, is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie, een overkoepelende organisatie van kleine (boeren) campings. U kampeert hier op een nog volop in bedrijf zijnde boerderij met ongeveer 100 melkkoeien. Dat maakt het leuk om hier eens met uw kinderen te kamperen. U mag als gast natuurlijk komen kijken bij het (volautomatisch) melken van de koeien. DE mini camping is verdeeld in een deel voor de seizoengasten en een deel voor de kort kampeerder. Alle plekken zijn voorzien van een waterkraan, stroomaansluiting en vuilwaterafvoer. Bert en Jolanda Zandman willen u graag eens verwelkomen op hun mooie Boerderijcamping Zandman in Beerze, een mini camping in de provincie Overijssel.

Boerderijcamping Zandman in Beerze, mini camping in Overijssel


Het kleine plaatsje Beerze ligt vlakbij Ommen en Mariënberg. Hier kunt u de dagelijkse boodschappen ook doen. Boerderijcamping Zandman in Beerze is vlak aan de Vecht gelegen, een mooie kronkelende rivier waar u heerlijk in kunt varen of een hengeltje kunt uitgooien. Alle informatie is ook te krijgen bij Bert en jolanda. De voorzieningen op de mini camping zijn geheel nieuw en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen is er een dierenweide met kippen en een pony, maar ook leuk voor hen is het als er weer kalfjes zjn geboren. Indien u het vertier buiten de camping wil zoeken dan kunnen wij de pretparken Hellendoor en Salgharen, maar ook de dierentuin in Emmen aanbevelen. Nieuw is ook Plopsaland, een prachtig kinderparadijs in Coevorden.

Minicamping Zandman in Beerze, boerencamping in Overijssel

U weet natuurlijk al voordat u Boerderijcamping Zandman in Beerze gaat bezoeken dat u in een schitterende bosrijke omgeving verblijft. De mooie wandelroutes langs het Vechtdal en het Beerzepad. Het Beerzepad kunt u op één dag goed doen, het is 11 kilometer lag. Maar ook de vele fietsroutes die u kunt gaan volgen door deze schitterende omgeving met de oude gebouwen en de bijbehorende mooie tuinen. U bezoekt dan de plaatsen Dalfsen, Ommen, Dedemsvaart enz. Dagen kunt u zich hier vermaken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op dezemini camping in Overijssel?
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Zandman in Beerze.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina