Boerderijcamping De Woutrinahoeve in Stellendam
Een boerencamping in de provincie Zuid Holland

Arjan en Corine Rotteveel van boerderijcamping Woutrina Hoeve in Stellendam, een boerencamping in de provincie Zuid Holland heten u graag van harte welkom op hun camping. De Woutrinahoeve is een rustige, kleine gezinscamping, gelegen in de polder, op een melkveehouderij. Het dorp Stellendam ligt op ongeveer 1,5 km afstand. Er zijn drie velden, met stroomvoorziening. Op het ene veld staat u met uw caravan of tent op een ruime weide sfeervol onder en tussen oude bomen. In het midden van dit veld is een zandbak en een schommel. Op het andere veld heeft u een eigen plek van ongeveer 140 m2, begrensd met lage heggen. Op het derde veld staat u rondom beschut tussen bomen en heeft u mooi uitzicht over de polder vanaf Boerderijcamping De Woutrinahoeve in Stellendam, een boerencamping in de provincie Zuid Holland.

STal van Boerderijcamping Woutrinahoeve in Stellendam, provincie Zuid Holland

 

Rondom en op de kampeerveldjes op boerderijcamping De Woutrinahoeve in Stellendam zijn bomen; er zijn plaatsen met veel en weinig schaduw. U bevindt zich altijd dichtbij het douche/toiletgebouw. De kampeervelden zijn autovrij; de kinderen kunnen dus naar hartenlust spelen zonder extra uit te hoeven kijken. U kunt op een natuurlijke manier kennis maken met de moderne melkveehouderij, door bijvoorbeeld mee te kijken tijdens het melken en de verschillende seizoenswerkzaamheden.Er is een weide met wat kleinvee; o.a., ganzen, schapen, kalfjes, geiten, biggen en een mini-shetlandertje die gevoerd en aangehaald mogen en willen worden.

De ligging van boerderijcamping De Woutrinahoeve in Stellendam is in de polder, grenzend aan de "Slikken van Flakkee". U kunt door de akkerbouwvelden naar de dijk wandelen en daar genieten van het uitzicht over dit natuurgebied. Ongeveer 3 kilometer verderop kunt u het gebied in en er een wandeling of fietstocht maken o.a. langs oerossen. Goeree-Overflakkee is uitstekend geschikt om te fietsen. Er zijn vele fietspaden en rustige weggetjes. De VVV heeft ook speciale routes om te doen, bijvoorbeeld de "bloemzaadroute". Vanaf de camping kunt u op meerdere plaatsen naar de kust. U heeft maar liefst 25 km. zeer breed strand tot uw beschikking en het is er dan ook nooit echt druk. Het Noordzee strand Ouddorp (in 2007 verkozen tot beste badplaats van Nederland!!) en het Grevelingenmeer liggen op 7 kilometer afstand en het Haringvliet ligt slechts 4 kilometer verwijderd. Rondom dus vele watersportmogelijkheden. Kortom, veel rust en ruimte en toch nog genoeg te doen!!

Wat heeft boerderijcamping Woutrinahoeve in Stellendam u te bieden? Zeer ruime plaatsen, schone sanitaire voorzieningen. Deze winter is er hard gewerkt aan een nieuw douche/toiletgebouw. Hierin zijn aanwezig: 4 douches, 4 toiletten, 2 wastafels, Baby-verzorgingsruimte (badje en aankleedkussen), 2 afwasplaatsen met warm water, stortplaats voor chemisch toilet, gebruik van centrifuge en 4 ampère stroomaansluitingen. Ook zijn er veel speelmogelijkheden voor de kinderen (zandbak, schommel, wipkip, trampoline en mammoetskelters). Natuurlijk kunt u ook mee kijken in de stal naar o.a. het melken van de koeien en met een beetje geluk wordt er een kalfje geboren……

boerderijcamping Woutrinahoeve in Stellendam, een boerencamping in Zuid Holland


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Zuid Holland?
Kijk dan eens op de website van boerderijcamping De Woutrinahoeve in Stellendam.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina