Boerderijcamping Winery & Herbs in Schijndel
Minicamping in de provincie Noord-Brabant.

Boerderijcamping Winery & Herbs in Schijndel, een minicamping in de provincie Noord-Brabant is ruim opgezet. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar, zodoende blijft de camping klein en landelijk. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. De minicamping maakt deel uit van een wijnboerderij. Er is een mooi terras, waar je de eigen wijnen en streekproducten kunt proeven. Je kunt heerlijk struinen door de kruidentuin en als het fruit rijp is eet je `s avonds vers van het land de heerlijkste producten. Natuurlijk mag je ook mee helpen in de tuin. Een dagje in de wijngaard in Schijndel. Het is dichterbij dan je denkt! Vooral als je kampeert op Boerderijcamping Winery & Herbs in Schijndel, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.


Op Boerderijcamping Winery & Herbs in Schijndel zijn zeer nette sanitaire facliteiten. Er zijn ruime parkeergelegenheden, er is een mooi terrras en natuurlijk is hier een streekwinkel. De gasten kunnen beschikken over een goed wifi signaal. Wilt u graag uw hond meenemen dan mag dat, mits aangelijnd en niet behorend tot categorie 1 of 2. In het hoogseizoen worden er ook activiteiten georganiseerd voor kinderen tot en met 13 jaar. En willen zij hun energie graag kwijt, dan is er nog een mooie trampoline. De fietsliefhebbers kunne hun fietsen stallen en en indien nodig de accu weer opladen.

 

Indien u een wijnliefhebber bent of gewoon geinteresseerd bent in het gehele proces dan kunt u hier alle kennis opdoen. Er worden workshops en rondleidingen gegeven. In de omgeving van Schijndel is veel te doen en te beleven. Schijndel heeft prima restaurants en leuke terasjes. Ontdek Het Groene Woud! Een mooi nationaal landschap gelegen in het hard van de stedendriehoek Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Het is zo bijzonder dat je het niet in een paar worden kan bevatten. Het is een uniek gebied met kleinschalig landschap bedoelt om te beleven, genieten en ervaren.

Maar er is nog veel meer informatie op deze minicamping in Noord-Brabant te vinden.
Kijk hiervoor op de website van Boerderijcamping Winery & Herbs in Schijndel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina