Boerderijcamping Wetland in Asten
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Boerderijcamping Wetland in Asten, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant is gelegen op een afstand van 250 meter van de rand van De Groote Peel. Binnen tien minuten wandelen staat u bij de ingang van het grote aaneengesloten natuurgebied waar u in uren wandelen geen bordje, brievenbus of lantaarnpaal meer tegenkomt. Ook vanuit het kampeerterrein kunt u in de directe omgeving mooie wandel-, fiets-, of ruiterroutes maken langs bossen, heide en weilanden.Carl Dortmans, de beheerder van boerderijcamping Wetland in Asten, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant wil u graag verwelkomen op zijn prachtige camping.

Boerderijcamping Wetland in Asten, minicamoing in Noord Brabant

 

Boerderijcamping Wetland in Asten is gelegen naast de boerderij, het is een weide waar je je tent op kunt zetten. Je zit hier tussen de tarwevelden en de weiden met grazende koeien. Een aantal plaatsen is voorzien van elektriciteit waardoor deze ook geschikt zijn voor caravans. Voor meer comfort kunt u kiezen voor een trekkershuisje die voorzien is van water, gas en elektriciteit en ruimte biedt aan vijf personen. Verder is er een koffiezetapparaat, magnetron, koelkast en alle bestek, potten en pannen die u nodig heeft. Ook een leuke manier van verblijven biedt de woonwagen welke is voorzien van slaapruimte voor twee personen. De wagen is voorzien van water, elektriciteit en gas. Een brede betonstrook met uitzicht over weidevogelgrasland biedt plaats aan campers. Aansluiting op elektriciteit en het aanvullen van water en lozen van afvalwater zijn mogelijk.


Boerderijcamping Wetland in Asten is vooral bedoeld voor kampeerders die komen voor de rust en de natuur in `De Groote Peel' en de omgeving. Ook op het kampeerterrein houdt men het graag rustig. Luide muziek is niet toegestaan en tussen 10 uur 's avonds en 7 uur 's ochtends moet het stil zijn op het terrein. Honden zijn welkom mits ze zijn aangelijnd, het terrein schoon blijft en ze geen overlast veroorzaken. Het kampeerterrein beschikt over een splinternieuw sanitairgebouw met 4 toiletten, 4 douches en een spoel- en wasaanrecht. Gebruik van het sanitair is gratis. Gebruik van de koelkast is gratis en tegen een geringe vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger die in de sanitairruimte zijn opgesteld.Voor de ontspanningsmogelijkheden in de buurt verwijzen wij u graag naar de website van de camping onderaan deze pagina.

Boerdrijcamping Wetland in Asten, Noord-Brabant

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Wetland in Asten

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina