Boerderijcamping Villa Salita in Penna San Giovanni
Minicamping in Le Marche

Boerderijcamping Villa Salita ligt midden in Italië, in de provincie le Marche, dichtbij het pittoreske dorpje Penna San Giovanni. Bij Villa Salita kun je straks het echte Italië beleven, ontspannen én je thuis voelen! Overnachten in een appartement of b&b kamer of in een tent op het rustieke terrein. Kleinschalig, ruimte, natuur en vrijheid dat past bij Villa Salita. Dit jaar starten Rene, Bianca en Nik Kleinherenbrink voor het eerst. In hoeverre de faciliteiten er voor de Boerderijcamping Villa Salita in Penna San Giovanna, een minicamping in Le Marche, zullen zijn is even afwachten. Daarom….mag je bij hier het kamperen in 2013 uitproberen.

Boerderijcamping Villa Salita in Italie, minicamping

 

Mooi weer, lekker eten, bergen, zee, strand, meren, prachtige natuur en rijke cultuur allemaal op korte afstand van Boerderijcamping Villa Salita in Penna San Giovanni. De afstand van de mini camping naar de Adriatische zee is ongeveer 40 km.
Villa Salita ligt tegen het Mount Sibillini Nationale Park aan met een prachtig uitzicht op de bergen. Op sportief gebied is er in de Marken van alles te beleven, wandelen, mountainbiken, motortochten, skieen, paardrijden, golven, bergklimmen, windsurfen, paragliding, zwemmen. In cultureel opzicht heeft deze streek veel te bieden zoals theater, musea, festivals, mooie romantische dorpjes met prachtige kerken, pleinen en markten. Ook biedt men het groepsverblijf ook aan om jou kennis en talenten te delen met andere mensen in de vorm van workshops of cursussen.

uitzicht minicamping Villa Salita in Italie. boerdencamping

 


Voor de kinderen is er van alles te beleven op Boerderijcamping Villa Salita in Penna San Giovanni. Houd jij van avontuur in de natuur? Een kampvuurtje stoken, springen op de trampoline, tafelvoetballen, in de natuur bezig zijn, hutten bouwen, dammen bouwen in de rivier of speuren over een avonturenpad. In de zomer kun je gebruik maken van waterspeeltonnen. Op een afstand van 3 km ligt in een prachtige vallei een zwembad waar de kinderen even kunnen zwemmen. De ouders kunnen rustig zitten in het aanliggende park of samen met de kinderen een balletje schieten op het speelveld. Als je vanaf het terrein van de mini camping het dal in gaat dan stroomt daar de rivier de Fiume. Op avontuur dus! In de provincie le Marche is er voor de kinderen natuurlijk nog meer te doen zoals het strand, de bergen of naar het zwemparadijs in Cingoli. Meren waarin in je kunt zwemmen of kanovaren. Kastelen bezoeken in Caldarola of een bezoekje brengen aan de druipsteengrotten van Frasassi. Rene, Bianca en Nik je te mogen begroeten bij Villa Salita in le Marche.

Wil je nog meer weten over deze nieuwe minicamping in le Marche?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Villa Salita in Penna San Giovanni.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina