Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug, een minicamping in de provincie Noord-holland, ligt midden tussen de weilanden, op maar vier kilometer afstand van strand en zee. De minicamping heeft 15 luxe plaatsen, 5 seizoensplaatsen en 5 camper plaatsen. Er is tevens een tentenveldje beschikbaar. Voor groepen is er een speciaal veld, los van het grote campingveld. Zo hebben de groepen hun eigen privacy en de overige campinggasten geen overlast van de groepen.Sommige hebben een weids uitzicht andere hebben juist de beschutting van hoge bomen. Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug, een minicamping in de provincie Noord-holland is geschikt voor caravans, tenten en campers.

Minicamping Uit den Haak in Schagerbrug, boerderijcamping in Noord-Holland

 

Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug beschikt over eenvoudig maar schoon sanitair. De warme douches zijn zonder muntjes. Voor de kinderen is er een grote trampoline en zijn er stoere skelters en fietsjes. De grotere kinderen kunnen, onder toezicht en verantwoordelijkheid van de ouders, bij warm weer een heerlijke duik nemen in de Grote Sloot. Voor de kleintjes wordt er bij zeer warm weer regelmatig een verkoelend badje opgezet. Waneer de boer het land in moet met de tractor dan is het zelfs mogelijk om mee te rijden. Verder kunnen de kinderen (onder toezicht) de kalfjes komen aaien in de stal. Andere voorzieningen zijn o.a. een tafeltennistafel en een dartboard. Wifi is tegen een kleine vergoeding beschikbaar.

Boerencamping Uit den Haak in Schagerbrug, boerderijcamping in Noord-Holland

 

Voor het hele gezin zijn er voldoende mogelijkheden voor vertier als je op Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug verblijft.
Lekker wandelen op de weilanden en daarna je vlieger oplaten in de Noord-Hollandse wind. Of een dagje vissen, lekker zitten aan de waterkant op de eigen steiger van de camping.In de uitgestrekte bossen en duinen in de omgeving (fietsroutes omgeving Schagerbrug) kunt u heerlijk fietsen (fietsroutes Noord-Holland). Na een wandeling of fietstocht geniet u op de camping van een drankje en het mooie uitzicht. De minicamping ligt vlakbij het gezellige Schagen met veel winkels en terrasjes. In de omgeving van de camping zijn een aantal natuurgebieden. Dit maakt het een ideale plek voor natuurliefhebbers en wandelaars. Ook zijn er volop mogelijkheden voor sportieve en culturele activiteiten.

Boerencamping Uit den Haak in Schagerbrug, boerderijcamping in Noord-Holland

 Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan hiér de website van Boerderijcamping Uit den Haak in Schagerbrug.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina