Boerderijcamping Town Farm Camping & Caravanning in Ivinghoe
Minicamping nabij Leighton Buzzard LU7 9EL

Boerderijcamping Town Farm Camping & Caravanning in Ivinghoe, een minicamping nabij Leighton Buzzard LU7 9EL vindt u ten noord-westen van London, slechts 50 minuten met de trein. Deze minicamping is het gehele jaar geopend. Het terrein is zeer goed gedraineerd waardoor het ook in hele natte periodes goed vertoeven is. U heeft vanaf de camping een schitterend uitzicht over "the Vale of Aylesbury" en "Ivinghoe Beacon". U verblijft hier op een grote schapenboerderij, de eigenaren houden ongeveer 1000 schapen. Als u op een eenvoudige manier wilt weten waar deze camping ligt, voer dan in Google maps "Leighton Buzzard LU7 9EL" in. De eigenaren van Boerderijcamping Town Farm Camping & Caravanning in Ivinghoe, een minicamping nabij Leighton Buzzard LU7 9EL nodigen u van harte uit om dit mooie gedeelte van Engeland te ontdekken.


 

Boerderijcamping Town Farm Camping and caravanning in Ivinghoe, minicamping in Engeland

 

Er zijn veel en goede voorzieningen op boerderijcamping Town Farm Camping & Caravanning in Ivinghoe. Natuurlijk dames en heren toiletten, binnen én buiten douches, invaliden douche en toilet, afwasmogelijkheden, internet, een mooi groot speeltoestel en een tennisveld. Ook zijn het hutten te huur en sinds 2013 ook een VW camper. Heel leuk is dant de gasten die kamperen vanaf juni ook gebruik mogen maken van de "Pick Your Own" tuinen. Zij mogen gebruik maken van het fruit en de groente!

Minicamping Town Farm Camping and Caravanning in Ivinghoe, Engeland

 

 

Boerderijcamping Town Farm Camping & Caravanning in Ivinghoe is ook een startpunt van de beroemde "Ridgeway Walk". Ook ligt de minicamping dicht bij de "Grand Union Canal", waar een jaagpad langs loopt. Hier kunt u ook boottochtjes maken. Op slechts 10 minuten van de camping is het "Whipsnade Safari Park". De eigenaren willen u nog veel meer informatie geven over attracties of bezienswaardigheden (bij slecht en mooi weer) die in de omgeving van deze minicamping aanwezig zijn.

 

Wilt u nog meer weten over deze minicamping nabij Leighton Buzzard LU7 9EL
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Town Farm Camping & Caravanning in Ivinghoe.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina