Camping Thaborhoeve in Ysbrechtum
Minicamping in de provincie Friesland

Tussen de weilanden van het mooie Friese land vindt u camping Thaborhoeve in Ysbrechtum, een plaatsje vlak bij Sneek. U zit hier niet alleen tussen de weilanden en weidse uitzichten, maar u rijdt de camping op met aan beide kanten wijnranken en dat in Friesland. De camping beschikt over 15 ruime staplaatsen, die voorzien zijn van een electra-aansluiting. Gasten van minicamping Thaborhove in Ysbrechtum, een kleine camping in Friesland, kunnen beschikken over gratis WiFi.

Het water bij Thaborhoeve

   

Word op camping Thaborhoeve in Ysbrechtum elke morgen wakker met konijnen, reetjes, reigers en andere mooie weidevogels om u heen. Zet uw stoel neer op de steiger naast de camping en kom helemaal tot rust. Daarna kunt u een rondje wandelen door de wijngaard en langs de koeien, varkens en kippen. U fietst in 15 minuten naar het centrum van Sneek om van dit mooie stadje te genieten, maar ook de Friese elfsteden IJst en Bolsward liggen dichtbij.

 

Er is een keurig sanitaigebouw met voldoende toiletten en douches. Tevens is er wasmachine. Hier kunt u ook gebruik maken van de minibieb. Mocht u het Friese water willen verkennen, dan kunt u bij de eigenaren kano’s huren om via de Franeker vaart in een half uurtje naar Sneek te varen. Liever op de fiets? Dat kan ook, hier kunt u ook een (elektrische) fietsen huren. Men wil u graag als gast verwelkomen op camping Thaborhoeve in Ysbrechtum, nabij Sneek.

Wilt u meer weten over deze mooie minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan HIER de website van camping Thaborhoeve in Ysbrechtum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina