Boerderijcamping "Boerderijvakantie-Denemarken" in Skaerum (Fredrikshavn)
Minicamping in (Noord) Jutland

Boerderijcamping "Boerderijvakantie-Denemarken" in Skaerum, een minicamping in Jutland, is centraal gelegen in de kop van Noord-Jutland. De plaatsen Frederikshaven en Hirthals liggen op maximaal 30 minuten afstand. Op deze boerderijcamping is ook een hele mooie vakantiewoning die het hele jaar te huur is. Er zijn slechts 5 kampeerplaatsen aanwezig die u een schitterend uitzicht bieden over de naaste omgeving. Voor de liefhebber is er ook gratis internet aanwezig. De familie Niewöhner zijn de eigenaren van boerderijcamping "Boerderijvakantie-Denemarken" in Skaerum, een minicamping in de kop van Jutland.


Boerderijcamping Stokholm in Skaerum, minicamping in Noord-Jutland, Denemarken

 

 

Ondanks dat Boerderijcamping "Boerderijvakantie-Denemarken" in Skaerum klein is zijn er hele nette sanitaire voorzieningen aanwezig. Er zijn voor de gasten twee badkamers aanwezig. Natuurlijk kunnen de kinderen zich hier ook uitstekend vermaken, er is een grote speelschuur met o.a. een grote trampoline, een tafeltennis tafel, dartbord en een skelter. Ook buiten kan men spelen op het veld, o.a. voetballen, volleyballen, etc. Ook zijn er nog een paar dieren op de minicamping aanwezig.Voor de gasten is er gratis Wifi.

 

Vakantiehuisje op boerderijcamping Stokholm in Skaerum, Denemarken

 

 

De kop van Noord-Jutland staat bekend om zijn prachtige zandstranden. Vaak mag u met de auto het strand op, een geweldige ervaring. In Grenen vindt u het noordelijkste puntje van Denemarken, hier komen de Oostzee en de Noordzee met elkaar in aanraking. In Frederinkshaven vindt u zelf een palmstrant! Ook zijn er mooie attractieparken in de omgeving van Boerderijcamping "Boerderijvakantie-Denemarken" in Skaerum, o.a het Farup Sommerland, een groot attractiepark met meer dan 50 activiteiten. Een must voor de kinderen.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in Noord-Jutland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping "Boerderijvakantie-Denemarken" in Skaerum (Fredrikshavn)..

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina