Minicamping Sproakstee in De Lutte
Boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)

Net buiten het mooie plaatsje De Lutte in Overijssel vindt u minicamping Sproakstee, een boerderijcamping in het mooie Twentse land. De bijbehorende boerderij wordt nog als hobby gerund en er is nog een beetje kleinvee aanwezig. Ondanks dat het terrein, dat in twee gedeeltes is verdeeld, erg groot is, worden slechts 25 standplaatsen verhuurd. Uw auto moet na het plaatsen van de caravan of tent geparkeerd worden op het terrein naast de camping. Zodoende staan de gasten van Minicamping Sproakstee in De Lutte, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, altijd op een mooi en goed onderhouden grasveld.

 

Veld op boerderijcamping Sproakstee in De Lutte

 

Ook de voorzieningen op Minicamping Sproakstee in De Lutte laten niets te wensen over. Het nette sanitair, de overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de electrische fiets, de overdekte afwasplaats met veel informatie over de omgeving, het (betaald) gebruiken van Wifi en de slechtweeraccomedatie zorgen ervoor dat het u aan niets hoeft te ontbreken op deze ruime boerderijcamping. Voor kinderen zijn er geen speeltoestellen aanwezig. Naast de camping is een veldje in oude staat hersteld dat diende als sproakstee (vergaderplaats van boeren die tot de Marke behoorden) voor de buurt.

Sproakstee bij de minicamping in de Lutte Twente

 

 

Miniicamping Sproakstee is een boerderijcamping in het mooie Twentse landschap net buiten het plaatsje De Lutte. Een gebied waar recreëren in de natuur nog vele mogelijkheden biedt voor zowel gezinnen als ouderen. U kunt er genieten van de heerlijke rust, per fiets of te voet ontdekt u de schoonheid van het glooiende Twentse landschap. Vanaf de boerderijcamping heeft u een adembenemend uitzicht over het glooiende coulisselandschap. Voor wandel en fietstochten is deze minicamping een uitstekend uitgangspunt. Er zijn veel fietspaden door de bossen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan de website van Minicamping Sproakstee in De Lutte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina