Boerderijcamping Solvang in Ansager
Minicamping in Jutland

Boerderijcamping Solvang in Ansager, een minicamping in Jutland, maakt onderdeel uit van een boerderij waar men ook 3 appartementen verhuurt en een B&B mogelijkheid aanbiedt. Er zijn slechts drie kampeerplaatsen beschikbaar. Deze liggen op een speciaal grasveld met voldoende bomen. Bij aankomst op de boerderij/camping gaan de eigenaren, de familie Slob die in 1997 vanuit Nederland hier zijn gaan wonen, met u en eventueel uw kinderen rond om alles te laten zien, maar om ook op de gevaren te wijzen. Er wordt immers gewerkt met machines. Verder kunnen kinderen heerlijk spelen op Boerderijcamping Solvang in Ansager, een minicamping in Jutland.

 

Boerderijcamping Solvang in Ansager, Jutland, Minicamping Denemarken

 

Er zijn leuke voorzieningen op Boerderijcamping Solvang in Ansager. Er is een nieuw toiletgebouw met 2 douches en 2 toiletten. Dit gebouw wordt ook gebruikt door de B&B gasten. Ook is er gratis WiFi voor de gasten beschikbaar. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen in de tuin en op het erf. Bij slecht weer hoeft men zich ook niet te vervelen, in de oude hooischuur is een gezamelijke ruimte waar een tafeltennistafel staat en er zijn daar verschillende spellen. Ansager ligt in een mooie bosrijke omgeving. Er zijn verschillende wandelroutes en het gebied is goed op de fiets te ontdekken. Ansager is een dorp met ongeveer 2000 inwoners. Er zijn verschillende winkels, zoals bakker, 2 supermarkten, slager, kledingzaak, pizzaria ect. In het midden van het dorp is een mooie witte kerk te vinden.

 

Boerderijcamping Solvang in Ansager, Mini camping in Jutland, Denemarken

 

Boerderijcamping Solvang ligt dus op loop afstand van het mooie dorpje Ansager ( 500 m. Tevens ligt de mini camping centraal voor verschillende daguitstapjes, bv Legoland, Givskud, Ribe, het strand.. Ansager ligt op Jutland. De afstand naar Billund is ongeveer 35 km. Andere plaatsen die in de buurt liggen: Varde, Grindsted en Esbjerg. Er stroomt een mooie beek door Ansager. Er kunnen in het dorp kano's worden gehuurd en het is de moeite waard om het een keer te proberen! Op 2½ km van het dorp ligt Kvie Sø, een mooi natuurgebied met een prachtig meer. Zomers kan hier heerlijk gezwommen worden. Er is een speeltuin aanwezig en er is een pannekoekenrestaurant aanwezig. Er kan daar ook mooi gewandeld worden.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in Jutland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Solvang in Ansager.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina